Σχετική εικόναΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στο ΔΣ του ΕΝ.Α.Σ σχετικά με συνεχείς εμπλοκές που παρουσιάζονται όταν πρόκειται για ανακοινώσεις της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (καθυστέρηση, μη αποστολή τους κλπ).

Τελευταίο κρούσμα ήταν η Ανακοίνωση Νο8 με την οποία αναγγέλλαμε την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας μας.

Επειδή όλα έχουν τα όριά τους ενημερώνουμε κάποιους "αλά καρτ δημοκράτες" ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο την κοροϊδία. Ακολουθεί η επιστολή μας με ημερομηνία 09.01.2016:
«««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««

Από: ΣΥΜΜΑΧΙΑ Εργαζομένων στην ALPHA BANK

Προς: ΔΣ ΕΝ.Α.Σ.

ΘΕΜΑ: Συνεχείς εμπλοκές με ανακοινώσεις ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


Υπόψιν Προέδρου

Αποστέλλω Ανακοίνωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ πρός άμεση ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και αποστολή της στους συναδέλφους με όλα τα μέσα που διαθέτει ο Σύλλογός .

Εδώ και ένα 24ωρο -παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις μου και τα e-mails-αδυνατώ να έρθω σε επικοινωνία με τον αμειβόμενο συνεργάτη του Συλλόγου μας κ. Ορφανό Φωκίων.

Τονίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται εμπλοκή σε ανακοίνωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Θυμίζω προηγούμενη εμπλοκή με ανακοίνωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ η οποία τελικά ουδέποτε έφθασε στους συναδέλφους (πλην όσων έχουν λογαριασμό στο facebook).

Κάνουμε τέλος σαφές ότι ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν έχουμε την πολυτέλεια να βρισκόμαστε συνεχώς σε τέτοια εγρήγορση και ήδη έχουμε επιδείξει μεγάλη ανοχή σε διάφορες αιτιολογήσεις.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ Εργαζομένων στην Alpha Bank

Σπύρος Μητροτάσιος

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ

«««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««

Σημείωση (Τρίτη 10.01.2016) :
Μετά από έντονες και επίμονες παρεμβάσεις μας η ανακοίνωση Νο8 με ημερομηνία 08.01.2016 απεστάλλει στα προσωπικά e-mails των συναδέλφων το πρωϊ της Τρίτης στις 08:35 π.μ. !!!

Δεν αναρτήθηκε ωστόσο στον "τοίχο" του ΕΝ.Α.Σ. στο Facebook πράγμα το οποίο- με νέα τηλεφωνική μας παρέμβαση- "υπενθυμίσαμε" στους "υπεύθυνους" των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου ΜΑΣ. Τελικώς η ανακοίνωση αναρτήθηκε λίγο μετά και στο Facebook.

Ένα έχουμε να πούμε: Κάποιοι στον Σύλλογο "γέρασαν" και μυαλό δεν έβαλαν φαίνεται...Θα επανέλθουμε όμως !

Σημείωση (Τετάρτη 11.01.2016) :
Σε μήνυμά του ο συνεργάτης και υπεύθυνος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.Ορφανός Φωκίων, ζητά «την αποκατάσταση της αλήθειας για τον λόγο της καθυστέρησης και την πραγματική της διάρκεια», επισημαίνοντας ότι αφενός ήταν ασθενής και αφετέρου η ημέρα που ζητήσαμε την ανάρτηση της ανακοίνωσης ήταν Κυριακή. Τέλος μάς διαβεβαίωσε για την καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία μας από τούδε και στο εξής.

Δεν σκοπεύουμε να συνεχίσουμε -ούτε και αυτός ήταν ο στόχος μας βέβαια - την αντιπαράθεση με τον έμμισθο συνεργάτη του Συλλόγου μας. Θα ήταν άλλωστε επανάληψη των όσων αναφέραμε πιό πάνω.

Στόχος της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" είναι η διασφάλιση από τον Σύλλογο της ισότιμης διακίνησης του υλικού όλων των παρατάξεων. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.