Συναντήσεις με πολιτικά κόμματα πραγματοποίησε το Προεδρείο του Συλλόγου μας στα πλαίσια αποφάσεων του ΔΣ για δημοσιοποίηση των πρακτικών απαξίωσης που ακολουθεί η Διοίκηση της Alpha Bank απέναντι στους εργαζόμενους της πρ. Εμπορικής. Έτσι μέλη του Προεδρείου του ΕΝ.Α.Σ. Alpha-Εμπορικής συναντήθηκε στις 21/10/2013 με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή όπου και ανέλυσε εκτενώς την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα. Τα μέλη του Προεδρείου εξασφάλισαν την αμέριστη συμπαράσταση των βουλευτών και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια αντίστοιχη συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου μας με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε στις 23/10/2013 στα γραφεία του εν λόγω κόμματος. Από πλευράς ΠΑΣΟΚ υποδέχτηκαν  οι Ανδρουλάκης Νίκος (ΓΓ του ΠΑΣΟΚ) και ο Χρήστος Πρωτόππαπας οι οποίοι άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων του ΕΝ.Α.Σ και δεσμεύτηκαν για παροχή στήριξης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας, εάν και όποτε τους ζητηθεί.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν:

Από πλευράς ΕΝ.Α.Σ. οι Κωνσταντινόπουλος Γιώργος (Πρόεδρος), Μητροτάσιος Σπύρος (Γεν.Γραμματέας), Δημακάκος Φωκίων(Αναπλ.Πρόεδρος), Σωτηρόπουλος Γιώργος(Αντιπρόεδρος), Παπαδάκης Κώστας (Ταμίας), Χαιρέτης Βασίλης (Μέλος ΔΣ)