ds enas 19032020Απίστευτο κι όμως αληθινό...Με πρόσκληση του ο Προέδρος του ΕΝ.Α.Σ Alpha-Εμπορικής Γιώργος Κωνσταντινόπουλος συγκάλεσε συνεδρίαση του 15μελούς οργάνου την Πέμπτη 19.3.2020.  

Οι "πονηροί Πασόκοι" θεώρησαν ότι...μες στην αναμπουμπούλα θα καταφέρουν να "περάσουν" επιτέλους την ποθούμενη τροποποίηση του Καταστατικού του ΕΝΑ..Σ. (από τον Σεπτέμβριο του 2019...το παλεύουνπριν τη συνταξιοδότησή τους. Ωστόσο ατύχησαν για άλλη μια φορά.

Την Δευτέρα 16.3. με μια (γραμμένη στην κυριολεξία "στο πόδι" λόγω των έκτακτων συνθηκών που όλοι ζούμε)  επιστολή του προς την ΟΤΟΕ, κοινοποιούμενη στην αρμόδια για το Προσωπικό Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Alpha Bank, το μέλος του ΔΣ και εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" συν. Μητροτάσιος Σπύρος, υποχρέωσε την ανεύθυνη ηγεσία του Συλλόγου της Εμπορικής σε άτακτη υποχώρηση. 

Το ΔΣ αναβάλλεται επ αόριστον...έγραφαν σε μήνυμά τους 2 ώρες αργότερα.

Ήταν τέτοιος μάλιστα ο πανικός τους που ως και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank απευθύνθηκαν -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους-προκειμένου να καθησυχάσουν τη Διοίκηση και να την διαβεβαιώσουν ότι το ΔΣ δεν θα πραγματοποιηθεί. Δεν παρέλειψαν φυσικά να εκφράσουν για άλλη μια φορά την οργή και το μένος τους απέναντι στον εκπρόσωπο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στον οποίον τηλεφώνησε ο Γεν Γραμματέας του ΕΝ.Α.Σ. κ. Βασίλης Χαιρέτης εξυβρίζοντάς τον χυδαία.

Ωστόσο σημασία έχει ότι το ΔΣ αναβλήθηκε και η υγεία των συναδέλφων και των οικογενειών τους διαφυλάχθηκε. 

epistoli korona 16032020

 

 

 

synedriasiΤην Πέμπτη 18.4.2019 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. του «ΕΝ.Α.Σ.». Αν και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν σε οικονομικά κυρίως ζητήματα (διακοπή συνεργασίας με λογιστή, αλλαγή τρόπου πληρωμής καθαρίστριας (!), επιδότηση καλοκαιρινών διακοπών μελών Συλλόγου) ωστόσο τη συζήτηση μονοπώλησε το πρόσφατο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που εξήγγειλε η Τράπεζα σε 10 (δέκα) Νομούς της περιφέρειας.

Το πρόγραμμα -το οποίο σημειωτέον εξέπνευσε μόλις την Παρασκευή 19 Απριλίου- στιγματίστηκε από απαράδεκτες, αντιδεοντολογικές όσο και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές Διευθυντών Καταστημάτων με στόχο την «οικειοθελή» συμμετοχή των εργαζομένων στο Πρόγραμμα. Η πιο κραυγαλέα περίπτωση ήταν αυτή καταστήματος στο Νομό Ιωαννίνων όπου Διευθυντής ανακοίνωνε μπροστά σε πελάτες (!) ονόματα …υποψηφίων προς αποχώρηση συναδέλφων, αφήνοντας άναυδους τους πάντες.

Τα γεγονότα αυτά "ταξίδευσαν" αστραπιαία σε όλη την Τράπεζα, συνοδευόμενα από καταγγελίες συναδέλφων που τα βίωσαν, γεγονός που ανάγκασε ακόμα και τον Σύλλογο Προσωπικού Alpha Bank να προβεί σε επίσημη καταγγελία (βλ. ανακοίνωση Νο 125, 15.4.2019)

Ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν μάλλον πενιχρά.

Ο πολλά -ως φαίνεται- γνωρίζων πρόεδρος του συλλόγου της Εμπορικής κος Γιώργος Κωνσταντινόπουλος -για να επανέλθουμε στα της συνεδρίασης του ΕΝ.Α.Σ. -αναφερόμενος στον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων έκανε λόγο για χαμηλή συμμετοχή μόλις 15 ατόμων.

Δεν μας προξενεί εντύπωση η τέτοια «στενή» ενημέρωση του κου Κωνσταντινόπουλου. Είναι γνωστές οι αγαστές σχέσεις που –μετά κόπων και βασάνων- έχει καλλιεργήσει με την εργοδοσία και πιο συγκεκριμένα με την ΔΑΔ γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις 2 (δύο) επιπλέον χαριστικές αποσπάσεις που χορηγούνται στον ΕΝ.Α.Σ., όχι βέβαια προς όφελος της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ». Αυτό βέβαια δεν τον αποτρέπει απ’ το να «καρφώνει» τους ευεργέτες του.

Έτσι, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, κατέδειξε την Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Alpha Bank ως «ηθικό αυτουργό» των τρομοκρατικών μεθόδων που ακολουθούνται από τους Διευθυντές λέγοντας ότι η κα Κονιδάρη δίνει την εντολή στο να πιέζουν «για να φύγει ο κόσμος». Ως παράδειγμα -εκτός από τα Ιωάννινα- ανέφερε και την Θήβα όπου η απαίτηση ήταν να αποχωρήσουν οι 8 (οκτώ) από του 12 (δώδεκα)εργαζόμενους.

Φυσικά ο Πρόεδρος του ΕΝ.Α.Σ. αρνήθηκε να εκτεθεί ανοιχτά στην εργοδοσία με σκληρή ανακοίνωση ή εξώδικο όπως τον έχουμε επανειλημμένως προτρέψει.

Γι' αυτό και στην σχετική ανακοίνωση του ''ΕΝ.Α.Σ" στις 19.4.2019 , δηλαδή κατά την τελευταία (sic) ημέρα της εθελουσίας, αναμάσησε την επαναλαμβανόμενη και κατόπιν εορτής «καταγγελία» για ορισμένους διευθυντές που προσπαθούν «…να εξωθήσουν συναδέλφους σε αποχώρηση». Ως εκεί...

Λογικό βέβαια ! Εάν τολμήσει να καταγγείλει δημοσίως , εγγράφως -και κυρίως- όταν το καζάνι βράζει,  αυτά τα οποία -εύκολα κατά τα άλλα - χρεώνει στην «Σιδηρά Κυρία» της ΔΑΔ…τότε κάποιοι άεργοι συνδικαλιστές θα επιστρέψουν στην εργασία τους...πάραυτα !

 • Δείτε την ανακοίνωση - "σούπα" του ΕΝ.Α.Σ. εδώ.

 

synedriasiΣυνεδρίαση ΔΣ ΕΝ.Α.Σ την Παρασκευή 16/11/2018 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μίσθωση - Όροι μίσθωσης του ακινήτου Ευπόλιδος 12 , 8ος όροφος

2. Πολιτιστικά

Αποτέλεσμα εικόνας για μικροφωνοΠαραθέτουμε προς ενημέρωσή σας το παρακάτω κείμενο του συν. Σπύρου Μητροτάσιου το οποίο αποτελεί σύνοψη της τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΝ.Α.Σ. στις 25.10.2018
Για τις ανάγκες του γραπτού λόγου ευνόητο είναι ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις χωρίς φυσικά να αλλοιώνεται το νόημα και η ουσία της τοποθέτησης.

Η τοποθέτηση ήταν εκ των πραγμάτων σύντομη αφού ο "δημοκράτης" Πρόεδρος του ΕΝ.Α.Σ. πρότεινε 3λεπτες (!!!) τοποθετήσεις.
Τίποτε ωστόσο δεν θα μάς εμποδίσει στον αγώνα για διαφάνεια και ανάδειξη της αλήθειας.

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι της πρ. Εμπορικής που έχουν "χτίσει" αυτήν την περιουσία έχουν  λόγο.
Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί κτήτορες της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Συλλόγου.
Και όχι οι όποιοι διαχειριστές που την δεσμεύουν για είκοσι χρόνια, σε ιδιώτες, για άγνωστη χρήση, λαμβάνοντας τις αποφάσεις των ΔΣ στα μουλωχτά, με μειωμένη σύνθεση και εκτός ημερήσιας διάταξης.

Στο 1ο μέρος γίνεται αναφορά στον διαχρονικό υπονομευτικό ρόλο της ηγετικής ομάδας της ΔΗΣΥΕ σε σχέση με τα εργασιακά μας δικαιώματα.
Στο 2ο αποκαλύπτεται η απαράδεκτη από κάθε άποψη μεθόδευση σχετικά με την «αξιοποίηση» του ακινήτου στην Ευπόλιδος 12

 -------------------------------------------------------------------------------------

«ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» Μέρος 1ο (Σύνοψη)

Συνάδελφοι,

Ξεκινώ με μία απαραίτητη εισαγωγή.

Είναι η ηγεσία της ΔΗΣΥΕ αυτή που στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και του ίδιου του Συλλόγου.
Είναι αυτή η ίδια ηγεσία, που προσπάθησε το 2010 να ξεπουλήσει τον Οργανισμό Προσωπικού της Εμπορικής που με αγώνες γενιών των παλαιότερων συνδικαλιστών και συναδέλφων κατοχυρώθηκε το 1975.
Όχι εμείς που τον υπερασπίσαμε με νύχια και με δόντια.

Ενάντια στα συμφέροντα του Συλλόγου και των εργαζομένων στρέφονται αυτοί που συμφώνησαν με την Γαλλική Διοίκηση Κανονισμό Αξιολόγησης με Ατομική Στοχοθεσία
Όχι εμείς που με διατυπωμένες θέσεις , επεξεργασμένες προτάσεις αλλά και με αγώνες μέσα στο Κατάστημα αντισταθήκαμε.

Αυτός λοιπόν που στρέφεται διαχρονικά ενάντια στα συμφέροντα του Συλλόγου και των εργαζομένων είναι οι κύριοι της ηγετικής ομάδας της ΔΗΣΥΕ.

Ενάντια στις ανάγκες και στα συμφέροντα των εργαζομένων στρέφεστε εσείς που ακόμη και στο θέμα της τήρησης του ωραρίου προτάσσατε πάντα την ατομική ευθύνη (!) του εργαζόμενου μπροστά στην δική σας.
Αυτό κάνετε και σήμερα με αφορμή την τροποποίηση του ωραρίου σε Διευθύνσεις της Τράπεζας. Ακόμη περιμένουμε την παρέμβαση της ΟΤΟΕ μετά την επίσημη και έγγραφη ενημέρωση και κάλεσμα για παρέμβαση που κάναμε από την πλευρά μας.
Ποιος θα φταίει στο τέλος; Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που ακολουθούν το νέο ωράριο φυσικά. Πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας και των ευθυνών!

Γνωστή η τακτική της ΔΗΣΥΕ. Δεν θα τη μάθουμε σήμερα… όπως και οι εργαζόμενοι που γνωρίζουν , έχουν κρίνει και σας έχουν τιμωρήσει. Όχι μόνο παλαιότερα με το δυνατό χαστούκι που εισπράξατε στην Γενική Συνέλευση του Οργανισμού στο Caravel που ακόμα το νιώθετε. Αλλά δυστυχώς ακόμη και σήμερα που οι συνάδελφοι μαζικά κατά εκατοντάδες εγκαταλείπουν το Σύλλογο. Πράγμα που ποσώς βέβαια σας ενδιαφέρει.

 

«ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» Μέρος 2ο : (Κείμενο που αναγνώσθηκε και το παραθέτουμε αυτούσιο)

Υπόθεση Ακινήτου Ευπόλιδος 12. Αξιοποίηση ή εκμετάλλευση της Περιουσίας των εργαζομένων !

Κύριοι,

Σας είχαμε προϊδεάσει με τη στάση μας από την προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ στις 21.9.2018 ότι:

Βασικοί παράμετροι στο πλαίσιο διαχείρισης της περιουσίας κινητής και ακίνητης του Συλλόγου αποτελούν η διαφάνεια, ο διάλογος η συνεννόηση και η εντιμότητα.

Δυστυχώς όμως το αίσθημα ιδιοκτησίας που σας διακατέχει ως ηγετική ομάδα του Συλλόγου σας οδήγησε σε πράξεις και παραλείψεις κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα τόσο πριν το ΔΣ της 21.9.2018 όσο και μετά.

Συγκεκριμένα: Εν κρυπτώ και παραβύστω μεθοδεύσατε την εκμετάλλευση και όχι την αξιοποίηση της Ευπόλιδος 12 φέρνοντάς μας μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα με δέλεαρ το ύψος του μισθώματος, την ιδιότητα του ενοικιαστή, την διάρκεια του μισθώματος και τίποτε άλλο.

Ενώ το πιο σημαντικό δηλαδή το ποιά θα είναι η χρήση του ακινήτου έμεινε επτασφράγιστο μυστικό. Γιατί; Υπήρχε σκοπιμότητα;

Ήταν αυτονόητο ότι υπάρχει Κανονισμός της Πολυκατοικίας. Την λάβατε υπόψη σας στην απόφασή σας όταν δεσμεύετε την περιουσία του Συλλόγου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Λάβατε υπόψη σας τις δεσμεύσεις του Κανονισμού , την στάση των άλλων ιδιοκτητών;

Εύλογα λοιπόν, μας δημιουργείται η απορία τι θέλει να κρύψει και που αποσκοπεί ο ακολουθούμενος τακτικισμός.

Ωστόσο και παρά τις αντιρρήσεις μας και την αποχή από την ψηφοφορία στις 21.9.2018 εμείς ακολουθήσαμε το δρόμο της συνεννόησης και με επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΔΣ θέσαμε εγγράφως τα επίμαχα ερωτήματά μας -καθώς και το αίτημα νέας συνεδρίασης- τα οποία έμειναν βεβαίως αναπάντητα. Επικράτησε σιγή ασυρμάτου.

Ως εκ τούτου δεν υπήρχε άλλη επιλογή για εμάς πέραν της νομικής παρέμβασης. Όπως και πράξαμε στη συνέχεια. Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις αναγκάσθηκε ο Πρόεδρος να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία. Και να προβεί στην πραγματοποίηση της σημερινής συνεδρίασης.

Κύριοι

Για ακόμη μια φορά σας κάνουμε σαφές ότι:

ΠΡΩΤΟΝ: Δεν είστε ιδιοκτήτες του Συλλόγου.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Έχετε υποχρέωση να λογοδοτείτε στο ΔΣ για κάθε ευρώ που χρησιμοποιείτε και για κάθε ακίνητο που εκμεταλλεύεστε.

ΤΡΙΤΟΝ: Η περιουσία του Συλλόγου είναι μια κληρονομιά, μια παρακαταθήκη από τις προηγούμενες γενιές των εργαζομένων που πρέπει να διαφυλαχθεί ως ηθική υποχρέωση. Σας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις άδηλες επιδιώξεις σας.

Όσο κι αν προσπαθείτε να μας διώξετε από τον Σύλλογο...

Και τέλος επειδή αμφιβάλλουμε αν θα διαφυλάξετε τα συμφέροντα του Συλλόγου κατά την μελλοντική υπογραφή του Συμβολαίου, αποχωρούμε από μια ακόμα παραπλανητική διαδικασία και καλείστε να απολογηθείτε για τις πράξεις και τις παραλείψεις σας στην αγωγή που έχει κατατεθεί και στην διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων την Τρίτη 30.10.2018.

---------------------------

Σπύρος Μητροτάσιος Μέλος ΔΣ ΕΝ.Α.Σ. με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ Εργαζομένων στην Alpha Bank

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αδιαφορίαΠραγματοποίηθηκε σήμερα Πέμπτη 02.02.2017 η 2η συνεδρίαση του νέου, μετά τις εκλογές, Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΝ.Α.Σ. Alpha-Εμπορικής στα γραφεία της Ευπόλιδος 8. Το βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε στην συμπλήρωση των δύο "κενών" θέσεων του Προεδρείου.

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ" δεν συμμετείχε βέβαια στην στημένη διαδικασία της ψηφοφορίας και με ανακοίνωσή της ειχε ήδη τοποθετηθεί για το ζήτημα της συγκρότησης του Προεδρείου (Ανακοίνωση Νο9) κάνοντας λόγο για περιφρονητική στάση της ΔΗΣΥΕ απέναντι απέναντι στο 30% των συναδέλφων.

Έτσι οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ έμειναν μόνοι τους να ψηφίζουν για τις θέσεις του Προεδρείου και φυσικά προκειμένου να μην γελοιοποιηθούν αναγκάστηκαν να "παραχωρήσουν" τις δύο "κενές" θέσεις στην "ΣΥΜΜΑΧΙΑ".

Κατά τα λοιπά η συνεδρίαση αφορούσε σε οικονομικά και πολιτιστικά θέματα (θεατρικές παραστάσεις, δώρα σε παιδιά συναδέλφων κλπ)  για τα οποία καταρχήν συμφωνήσαμε (με εξαίρεση την επιλογή δώρων από το e-shop) και τα οποία θα ανακοινωθούν.

Δεν περιμέναμε βέβαια από τους e-shoppers να ασχοληθούν και να εισηγηθούν προτάσεις και απαντήσεις απέναντι στα καυτά καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων.

Αποκομμένοι στο "ροζ συννεφάκι" της Ευπόλιδος 8 και επαναπαυμένοι για άλλη μια τριετία θα επιχειρούν ωστόσο συνεχώς να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων (παλιά τους τέχνη κόσκινο...).

Και είναι πλέον στα χέρια των εργαζομένων που βιώνουν μία πραγματικά ζοφερή κατάσταση στο Δίκτυο και στις Διευθύνσεις να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ" θα είναι εδώ, μαζί με τους εργαζόμενους, να αφουγκραστεί τις αγωνίες τους και να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα.

 

 

 

 

Παραθέτουμε την Ανακοίνωση Νο1 του ΕΝ.Α.Σ. η οποία αναφέρεται -με τα μάτια της ΔΗΣΥΕ φυσικά- στην συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Στην ανακοίνωση περιγράφεται η διχαστική πρόταση Κωνσταντινόπουλου την οποία ομόφωνα μεν, αλλά μόνοι τους δε, μιας και δεν δεχτήκαμε την κοροϊδία - ψήφισαν οι "αναλογικοί" !!!

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αθήνα 13.01.2017
Ανακοίνωση Νο. 1
Συνάδελφοι,
Συνεδρίασαν σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, οι εκλεγέντες συνάδελφοι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτοί αναδείχθηκαν από τις εκλογές του Συλλόγου μας που διεξήχθησαν από 1-16.12.2016.Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με το καταστατικό, ήταν η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.Μετά από σύντομη αλλά δημιουργική συζήτηση, κατατέθηκε πρόταση του πλειοψηφήσαντα συμβούλου Κωνσταντινόπουλου Γιώργου, εκ μέρους της παράταξης της ΔΗΣΥΕ, η οποία στηριζόμενη στις πάγιες αρχές της αναλογικότητας, της αντιπροσωπευτικότητας και της λειτουργικότητας του οργάνου, πρότεινε την κατανομή των 7 θέσεων του Προεδρείου σε αντίστοιχα 5 θέσεις στην παράταξη της ΔΗΣΥΕ και 2 στην παράταξη της Συμμαχίας.

Η παράταξη της Συμμαχίας απείχε από την διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας για την κάθε θέση του Προεδρείου.

Κατόπιν αυτού η ψηφοφορία που διεξήχθη διαμόρφωσε ομόφωνα την εξής σύσταση του Προεδρείου.

Πρόεδρος :                    Κωνσταντινόπουλος Γιώργος

Αναπλ. Πρόεδρος :         Δημακάκος Φωκίων

Αντιπρόεδρος :              Μούκας Σταύρος

Γενικός Γραμματέας :     Χαιρέτης Βασίλης

Ταμίας :                        Ορφανός Κωνσταντίνος

Οι δυο υπολειπόμενες θέσεις του Προεδρείου, δηλαδή οι θέσεις του Αναπληρωτή Γραμματέα και του Έφορου Λέσχης, που προτάθηκαν στην παράταξη της Συμμαχίας, αποφασίστηκε από το σώμα να παραμένουν κενές προς το παρόν. Το Διοικητικό Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση του θα εξετάσει τις δυνατότητες σύγκλισης απόψεων και συμφωνίας, ώστε να συμπληρωθούν και αυτές και το Προεδρείο να αφοσιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στα σοβαρά ζητήματα  που απασχολούν τους συναδέλφους.
Το νέο Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους που με την δυναμική και μαζική συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, απέδειξαν ότι ο Σύλλογος μας έχει και τις δυνάμεις και τη θέληση να δώσει λύσεις στα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.
Όλοι ενωμένοι στηρίζουμε το Σύλλογό μας. Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για το σήμερα και το αύριο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ευπόλιδος 8, 105 51 ΑθήναΤηλ.: 210-3245739, 3245679, 3240242, 3240086Fax.: 210-3240407Email:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

enasΣυναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδρίασε στις 03.11.2015 και ΟΜΟΦΩΝΑ πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

 1. Συμμετοχή στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΓΣΕΕ στις 12 Νοεμβρίου 2015
 2. Ενεργοποίηση ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ για όλο το υπόλοιπο (3 απεργίες)
 3. Ετήσια Τακτική Γενική ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στις 12 Δεκεμβρίου 2015
 4. Επεξεργασία σχεδίου ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ προς την ΟΤΟΕ εν όψει της νέας Κλαδικής ΣΣΕ
 • Διαβάστε τον Προγραμματισμό Δράσης του ΕΝ.Α.Σ. στην Ανακοίνωση Νο 65 ΕΔΩ.

synedriasiΑκούστε στο παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο την τοποθέτηση που έκανε στο ΔΣ του ΕΝ.Α.Σ. ο συν. Μητροτάσιος Σπύρος, αναφερόμενος κατά σειρά:

• στο φλέγον θέμα του ΕΤΑΤ ( 00:00 - 07:50)

• στο επίκαιρο ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης και του μηχανισμού (TXΣ, ΤΡΟΪΚΑ) που θα αναλάβει το όλο project (08:00 - 15:40)

• σε πλευρές της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που μας απασχολούν όλους (15:40 - τέλος)

Για τα επιμέρους ζητήματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου θα ενημερωθείτε τις προσεχείς ημέρες μέσω των επίσημων ανακοινώσεων του Συλλόγου.

 

synedriasiΣυναδέλφισσες, συνάφελφοι

Την Παρασκευή 06.02.2015 συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας στο οποίο έγινε συζήτηση για την νέα πολιτική κατάσταση αλλά και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Τράπεζα μετά την εθελουσία έξοδο.
Κοινή ήταν εκτίμηση ότι ο Σύλλογός μας πρέπει να ενεργοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση μιας διαδικασία επανεκκίνησης καθώς μετά τους αγώνες για την Επιχειρησιακή ΣΣΕ το ενδιαφέρον όλων στράφηκε κατά κύριο λόγο στο Πρόγραμμα της Εθελουσίας Εξόδου.
   

Πρώτος σταθμός αυτής της διαδικασίας επανεκκίνησης θα είναι οι περιοδείες για την άμεση επαφή μας με τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς. Οι περιοδείες θα συνδυαστούν με ενημερωτικό έντυπο στην έκδοση του οποίου έχει ήδη προχωρήσει ο Σύλλογός μας και το οποίο περιέχει την κωδικοποίηση δικαιωμάτων μας όπως αυτά αποτυπώνονται στις Συλλογικές μας Συμβάσεις.
    Αποφασίστηκαν επίσης άξονες  με ζητήματα της καθημερινότητας όπως είναι το ωράριο, η εντατικοποίηση, η αυθαιρεσία κλπ πάνω στους οποίους  πρέπει  να γίνουν επεξεργασίες  ώστε να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις από τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Στην συνεδρίαση του Γενικού μας Συμβουλίου έγινε επίσης η αντικατάσταση των συναδέλφων που αποχώρησαν από την Τράπεζα  με το Πρόγραμμα της Εθελουσίας Εξόδου. Τους  ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή στήριξη που παρείχαν στο σωματείο και τους εργαζόμενους σε δύσκολους καιρούς και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή.

Τέλος καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του Διοικητικού και του Γενικού Συμβουλίου και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα καθήκοντά τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ και ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝ.Α.Σ.

 

 • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ1.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ      
2.ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΦΩΚΙΩΝ
3.ΜΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
4.ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
5.ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
6.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
7.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
8.ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
9.ΣΚΡΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
10.ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
11.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
12.ΝΟΛΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
13.ΚΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑ
14.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
15.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 • ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΝΤΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΡΑΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΡΗΤΗ

ΓΕΡΑΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΕΡΕΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ

ΜΠΑΡΚΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΥΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

enasΣυναδέλφισσες , συνάδελφοι
Η μεγάλη επιτυχία της απογευματινής μας συγκέντρωσης έξω από το Κεντρικό Κατάστημα της πρ. Εμπορικής και η πορεία που ακολούθησε στα Κεντρικά γραφεία της Alpha Bank, την Πέμπτη 10.07.2014, επιφορτίζει το ΔΣ του Συλλόγου μας με νέες ευθύνες για την πιο αποτελεσματική οργάνωση του αγώνα που εξελίσσεται. Οι εργαζόμενοι της πρ. Εμπορικής, και όχι μόνον αυτοί, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο την αξιοπρέπειά τους, την εργασιακή τους προοπτική και την οικονομική τους διασφάλιση.
Το μήνυμα των εργαζομένων προς το Σύλλογό τους είναι ένα: Συνεχίστε ακόμα πιο αποφασιστικά και ενωτικά τον αγώνα.

Με βάση τα παραπάνω συνεδρίασε, σήμερα Παρασκευή 11.07.2014, το ΔΣ του Συλλόγου και αποφάσισε:

 

 1. Παναττική στάση Εργασίας την Τρίτη 15.07.2014 από τις 12:15 μμ έως την λήξη του ωραρίου.
 2. Συγκέντρωση έξω από το Κεντρικό της πρ. Εμπορικής (Σοφοκλέους 11) στις 13:00μμ
 3. Πορεία στα Κεντρικά γραφεία της Alpha Bank και συνάντηση με την Διοίκηση.

Αποφασίστηκε επίσης να σταλεί, την Δευτέρα 14 Ιουλίου, επιστολή του Συλλόγου προς τον Πρόεδρο της Alpha Bank κ. Ράπανο, με αντικείμενο τον καθορισμό άμεσης συνάντησης όπου θα του εκτεθούν τα πιεστικά προβλήματα των εργαζομένων της Τράπεζας.

Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προχώρησε σε ανασύνθεση του Προεδρείου έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η αντιπροσωπευτικότητα και συνακόλουθα η λειτουργικότητα του οργάνου.
Η νέα σύνθεση του Προεδρείου του Συλλόγου μας είναι η παρακάτω:
Πρόεδρος: Κωνσταντινόπουλος Γιώργος
● Αναπλ. Πρόεδρος: Δημακάκος Φωκίων
● Αντιπρόεδρος: Μούκας Σταύρος
● Γενικός Γραμματέας: Μητροτάσιος Σπύρος
● Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Χαιρέτης Βασίλης
● Ταμίας: Παπαδάκης Κωνσταντίνος
● Έφορος: Σωτηρόπουλος Γιώργος


Σημειώνεται ότι στο νέο Προεδρείο συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις του ΔΣ κάνοντας πράξη την καθολική απαίτηση των εργαζομένων για ενότητα και την αναγκαιότητα για αγωνιστική συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Συλλόγου.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, συσπειρωμένοι γύρω από το συλλογικό όργανο, να δώσουν τη δική τους ηχηρή απάντηση στις βίαιες μεθοδεύσεις της Διοίκησης.
Η μοναδική απάντηση στην εργασιακή ισοπέδωσή μας και στην μισθολογική εξαθλίωση είναι η καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου.

Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στην Παναττική Στάση Εργασίας την Τρίτη 15 Ιουλίου και στην συγκέντρωση έξω από το Κεντρικό της πρ. Εμπορικής στις 13μμ
Το μέλλον μας δεν είναι μια ζωή με φόβο και υποταγή
Όλοι μαζί έχουμε την δύναμη να ανατρέψουμε τα σχέδια της Διοίκησης

Υ.Γ. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ψυχολογική πίεση που ασκήθηκε απέναντι σε συναδέλφισσα του κατ/τος Νέου Ηρακλείου Αττικής, με αποτέλεσμα λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφορά της σε νοσοκομείο. Ενημερώνουμε τους υπεύθυνους του περιστατικού ότι ο Σύλλογος δεν θα περιοριστεί στην λεκτική καταγγελία αλλά θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία της συναδέλφου.

                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ    ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

Ευπόλιδος 8, 105 51 Αθήνα
Τηλ.: 210-3245739, 3245679, 3240242, 3240086
Fax.: 210-3240407 - Εσωτ. τηλ.: 84130, 84440, 84445
Email:

synedriasiΣυναδέλφισσες, συνάδελφοι

Νομικές ενέργειες για την Επιχειρησιακή Σύμβαση:
Όπως όλοι γνωρίζετε, η Τράπεζα με μία αυθαίρετη ερμηνεία θεώρησε ότι η επιχειρησιακή σύμβαση της Εμπορικής έληξε στις 31/12/2013. Έχοντας αυτό το σκεπτικό δεν προχώρησε στην καταγγελία της και ξεκίνησε την διαδικασία υπογραφής μιας νέας.
Ο Σύλλογός μας άμεσα προσέφυγε σε ασφαλιστικά μέτρα υποστηρίζοντας ότι η Επιχειρησιακή Σύμβαση δεν έχει λήξει ούτε βεβαίως έχει καταγγελθεί άρα εξακολουθεί και ισχύει (κατά την άποψή μας έως τις 31/12/14).
Αυτή η νομική αντίδραση ανάγκασε την Τράπεζα, λίγο πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, να αναδιπλωθεί και να προχωρήσει τελικά στην καταγγελία της Σύμβασης ομολογώντας έμμεσα την αρχική αυθαίρετη και παράνομη ενέργειά της. Αναγκάστηκε δηλαδή να καταγγείλει μία Σύμβαση αφού πρώτα την καταστρατήγησε.
Μετά λοιπόν και την καταγγελία της Σύμβασης αναπροσαρμόζουμε με την σειρά μας την τακτική μας. Αποσύρουμε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων εφ' όσον τυπικά μία τέτοια κίνηση δεν θα είχε πλέον νόημα, καταθέτουμε όμως αγωγή όπου αμφισβητούμε συνολικά την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας (συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου ισχύος της).

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΝ.Α.Σ. 16.06.2014:
Συνεδρίασε το Δ.Σ. τους Συλλόγου μας για να συζητήσει και να εκτιμήσει την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην Τράπεζα μετά την υπογραφή της νέας ΕΣΣΕ και του Οργανισμού της Alpha Bank.
Δυστυχώς οι δύο αυτές απαράδεκτες συμφωνίες του αντιπροσωπευτικότερου Συλλόγου, ανοίγουν το δρόμο στην εργοδοσία για την εφαρμογή ενός ασφυκτικού εργασιακού πλαισίου στην Τράπεζα, με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και φυσικά χαμηλά αμειβόμενους πράγμα που ίσως βέβαια δεν έχει γίνει αντιληπτό από την μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων. Στην πραγματικότητα τα λίγα ψίχουλα που μοίρασε το εργοδοτικό δίδυμο «Σύλλογος Προσωπικού-Διοίκηση» δεν είναι τίποτα άλλο από στάχτη στα μάτια των χιλιάδων εργαζομένων της Alpha Bank.
Στόχος είναι να κρυφτεί κάτω από το χαλί το έκτρωμα του νέου «Ενιαίου» Οργανισμού Προσωπικού, στον οποίο αποτυπώνεται σε όλη του την έκταση το Διευθυντικό δικαίωμα. Οι μαύρες μέρες για τους εργαζόμενους της Τράπεζας έχουν πλέον την σφραγίδα του Συλλόγου Προσωπικού ο οποίος χωρίς αιδώ πανηγυρίζει μιλώντας για τέλος εποχής στην ανασφάλεια ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι τα 32 άρθρα του Οργανισμού της Alpha συνιστούν τέλος εποχής στην ασφάλεια (βλ. κατάργηση του αμετάθετου, απελευθέρωση απολύσεων, ελεύθερη ανάκληση επιδομάτων κ.λπ.).
Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι ο Οργανισμός Προσωπικού της Εμπορικής εξακολουθεί να ισχύει και να προστατεύει τους εργαζόμενους της πρ. Εμπορικής από οποιαδήποτε βλαπτική μεταβολή. Υπενθυμίζουμε ότι η ισχύς του εν λόγω Οργανισμού έχει επιβεβαιωθεί με πρόσφατη δικαστική απόφαση.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Έχοντας κατά νου μας τα παραπάνω αποφασίσαμε σειρά πρωτοβουλιών για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση των νέων προβλημάτων που έχουν ανακύψει. Εκτός από συγκεκριμένες ενέργειες για τις οποίες θα ενημερώσουμε σύντομα αποφασίστηκε επίσης:
1. Συνάντηση με την Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, όπως πολιτική αμοιβών για τους Δ/ντες, αξιολόγηση έτους 2013, κατασκηνωτικό επίδομα, προαγωγές.
2. Να συγκαλέσει ο Σύλλογός μας (με αφορμή σχετική επιστολή του Συλλόγου εργαζ. στην Alpha Bank - πρ. Ιονικής) σύσκεψη Συλλόγων και παρατάξεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Alpha Bank με αντικείμενο την διερεύνηση πιθανού συντονισμού δράσεων στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Όπως προαναφέραμε, στην συνάντηση με την Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού θα ζητηθούν διευκρινίσεις για την διαδικασία αξιολόγησης των εργαζομένων. Θεωρούμε απαράδεκτη την οδηγία για υποαξιολόγηση εκ προοιμίου του 10% των συναδέλφων. Επίσης εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για το πώς θα αξιολογηθούν όσοι συνάδελφοι μας κατείχαν μέχρι πρόσφατα θέση ευθύνης και δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί.
Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον πολύπλευρο αγώνα για την υπεράσπιση των αμοιβών και των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

                                                               

                                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ            ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

Ευπόλιδος 8, 105 51 Αθήνα
Τηλ.: 210-3245739, 3245679, 3240242, 3240086
Fax.: 210-3240407 - Εσωτ. τηλ.: 84130, 84440, 84445
Email:

geniki synelefsiΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 09:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ATHENS LEDRA HOTEL» (Λεωφ.Συγγρού 115-117, στάση ΜΕΤΡΟ «Συγγρού Φιξ» Αθήνα, τηλ:210-9300 000)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, κατά την συνεδρίασή του στις 27 Μαΐου 2014 αποφάσισε σύμφωνα με το Καταστατικό μας, την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών του με θέματα :

1. Έκθεση Πεπραγμένων του Δ.Σ.
α. Διοικητικός Απολογισμός
β. Οικονομικός Απολογισμός από 1/1/2013 μέχρι 31/12/2013
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Έγκριση Πεπραγμένων και Οικονομικού Απολογισμού

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται:
● Η πρώτη στις 17/06/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας (Ευπόλιδος 8) με το παραπάνω θέμα, και σε περίπτωση μη απαρτίας
● Η δεύτερη στις 24/06/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο με το ίδιο θέμα, και σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας
● Η τρίτη στις 28/06/2014 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 9:30 π.μ., στο ξενοδοχείο «ATHENS LEDRA HOTEL», Λεωφ. Συγγρού 115-117- Αθήνα, (στάση ΜΕΤΡΟ «Συγγρού Φιξ»), που θα γίνει υποχρεωτικά.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η μαζική συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΟΛΩΝ των συναδέλφων και μάλιστα στις σημερινές συνθήκες κρίνεται επιτακτική. Είναι καθήκον κάθε εργαζόμενου και των Επιτροπών Χώρου (Καταστημάτων και Διευθύνσεων) στην Αθήνα και την περιφέρεια, να πρωτοστατήσουν για την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων μας στην Γενική Συνέλευση στις 28 Ιουνίου 2014.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε, σχετικά με την κάλυψη των εξόδων παρουσίας των συναδέλφων των περιφερειακών καταστημάτων στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, τα παρακάτω:
● Στους συναδέλφους που θα κινηθούν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, θα καταβάλλονται 0,16 ευρώ ανά χιλιόμετρο, με την προσκόμιση των αποδείξεων των διοδίων και εφόσον επιβαίνουν τουλάχιστον τρεις συνάδελφοι.
● Τα Νομαρχιακά Παραρτήματα (Πάτρας, Βόλου, Λάρισας, κ.λ.π.), πρέπει να επιδιώξουν την μίσθωση λεωφορείου για την μεταφορά των συναδέλφων. Ο Σύλλογος θα καλύψει τα έξοδα της μίσθωσης.
● Για τους συναδέλφους που θα κινηθούν με τρένο ή λεωφορείο θα καταβληθεί το ισόποσο του εισιτηρίου, με επισύναψη του πρωτότυπου ή φωτοτυπίας του στην αίτηση καταβολής οδοιπορικών και παράδοση ή αποστολή τους στην Γραμματεία του Συλλόγου.
● Επειδή για την φετινή Γενική Συνέλευση οι αεροπορικές κρατήσεις θα γίνουν ομαδικά από τον Σύλλογο, πρέπει η εκδήλωση ενδιαφέροντος να γίνει αυστηρά από τις 4/06 έως και τις 13/06/2014. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι από την Βόρεια Ελλάδα θα απευθύνονται στους συναδέλφους κο Μούκα Σταύρο (τηλ. 2310/544278, 6977430196) και κο Τράκα Άρη (τηλ. 6945365375). Για την υπόλοιπη Ελλάδα, υπεύθυνη κρατήσεων είναι η κα Λυμπεροπούλου Έφη (τηλ. 210/3245679, 3245739).
Ειδικά για τους συναδέλφους για τους οποίους θα γίνει κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι σε περίπτωση ακύρωσης, αλλαγής πτήσης ή πρόσθετης επιβάρυνσης (επιπλέον αποσκευή πέραν της χειραποσκευής 10-12 κιλά που καλύπτει το εισιτήριο) τα έξοδα θα χρεώνουν προσωπικά τον συνάδελφο.

Προσοχή !!!
Για την καταβολή των οδοιπορικών, μαζί με την συμπλήρωση αίτησης καταβολής οδοιπορικών, αποτελεί προϋπόθεση η παράδοση των πρωτότυπων δικαιολογητικών ή φωτοτυπίας τους, συνημμένων στην αίτηση. Καμία αποζημίωση δεν θα καταβληθεί εάν δεν επισυναφθούν τα δικαιολογητικά (αποδείξεις διοδίων, εισιτήρια ή φωτοτυπίες τους).

Όσον αφορά στις διανυκτερεύσεις, διευκρινίζουμε:
● 1 Διανυκτέρευση δικαιούνται όλοι οι συνάδελφοι της Περιφέρειας που οι έδρες των Καταστημάτων τους απέχουν περισσότερα από 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα.
● 2η Διανυκτέρευση δικαιούνται όσοι συνάδελφοι την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης 28/06/2014, δεν έχουν δυνατότητα, λόγω μη ύπαρξης δρομολογίων ή πτήσεων, επιστροφής στον τόπο διαμονής τους με οποιοδήποτε συγκοινωνιακό μέσο (τρένο, πλοίο, αεροπλάνο), μετά τις 20:00.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Ο Σύλλογος έχει «κρατήσει» συγκεκριμένο αριθμό δωματίων στο ξενοδοχείο «ATHENS LEDRA HOTEL». Οι συνάδελφοι των περιοχών που δικαιούνται μόνο μία διανυκτέρευση μπορούν -εφόσον το επιθυμούν- να αποστείλουν στον Σύλλογο (FAX 210/3240407), μέχρι την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, δήλωση με αιτιολογία : «Γενική Συνέλευση (ΕΝ.Α.Σ.) στις 28/06/2014» (υπόψη κας Λυμπεροπούλου), αναγράφοντας ευκρινώς την ημερομηνία (27/06/2014 ή 28/06/2014) που επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο.
Εάν κάποιος συνάδελφος ή συναδέλφισσα –για λόγους ανωτέρας βίας– δεν μπορέσει να παραστεί στην Συνέλευση και έχει κάνει κράτηση δωματίου, πρέπει έγκαιρα (μέχρι 24/06/2014) να αποστείλει ακύρωση της κράτησης, για να μην επιβαρυνθεί ο Σύλλογος, στο FAX 210-3240407.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να κλείσουν δωμάτιο με δική τους πρωτοβουλία σε ξενοδοχείο της αρεσκείας τους ή δεν βρουν δωμάτιο στο ξενοδοχείο «ATHENS LEDRA HOTEL», θα τους καταβληθούν από τον Σύλλογο μέχρι 48 ευρώ κατ΄ άτομο, μόνο με προσκόμιση απόδειξης του ξενοδοχείου διαμονής τους (ή φωτοτυπία απόδειξης).
Όσοι κάνουν χρήση ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ, θα επιβαρυνθούν την διαφορά (41 ευρώ) πέραν των 48 ευρώ της συμμετοχής του Συλλόγου (τιμή μονόκλινου: 89 ευρώ), η οποία θα προκαταβάλλεται στη RECEPTION του Ξενοδοχείου με την άφιξή τους.
Όσοι, τέλος, επιθυμούν, με δική τους πρωτοβουλία, να διανυκτερεύσουν και δεύτερη βραδιά στο «ATHENS LEDRA HOTEL», θα πρέπει να προκαταβάλουν κατά την άφιξή τους στη RECEPTION του Ξενοδοχείου το ποσό των 95 ευρώ για δίκλινο και 89 ευρώ για μονόκλινο.
Εννοείται ότι οποιαδήποτε κατανάλωση στο δωμάτιο ή στα Bar του Ξενοδοχείου αποτελούν ατομική επιβάρυνση.

Προσοχή !!!
1) Επειδή ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρά χρονική σειρά προτεραιότητας βάσει της αποστολής των αιτήσεων.
2) Σε περίπτωση μη προσκόμισης των αποδείξεων (διαμονής, διοδίων, εισιτηρίων) ή φωτοτυπίας αυτών, καθώς και μη υπογραφής των συναδέλφων στις καταστάσεις παρουσίας στην Γεν. Συνέλευση, ουδεμία αποζημίωση θα καταβληθεί !!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
9:30 το πρωί
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO
«ATHENS LEDRA HOTEL» Λεωφ. Συγγρού 115-117, Αθήνα

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                  ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

Ευπόλιδος 8, 105 51 Αθήνα
Τηλ.: 210-3245739, 3245679, 3240242, 3240086
Fax.: 210-3240407 - Εσωτ. τηλ.: 84130, 84440, 84445
Email: