Αποτέλεσμα εικόνας για Ï€Î¹Î½Î¿ÎºÎ¹Î¿Η κατρακύλα του πάλαι ποτέ ιστορικού Συλλόγου της Πρ. Εμπορικής, η ανικανότητα και η αναξιοπιστία που εκπέμπουν οι "αγωνιστές" της...καρέκλας χρειάζεται κάποιου είδους επικάλυψη !!!

Και μη έχοντας βέβαια κάποια -έστω και μικρή- δράση να επιδείξουν, οι συνδικαλιστές της ΔΗΣΥΕ (ΠΑΣΚΕ), το' χουν ρίξει στο καθαρό ψεύδος.

Μήπως είμαστε υπερβολικοί; Ας δούμε τι λένε οι ίδιοι.

Στη τελευταία τους ανακοίνωση Νο 44 09.07.2018 γράφουν επακριβώς:

«η πίεση μας σε συναντήσεις, τόσο με τον αρμόδιο Υφυπουργό, όσο και με τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, εντάθηκαν με σκοπό την ολοκλήρωση των εξαγορών και την έκδοση εφαρμοστικής εγκυκλίου του όρου των 25 ετών υπηρεσίας και ηλικίας 55 ετών.»

Ισχυρίζονται δηλαδή εδώ , ότι οι συναντήσεις τους εντάθηκαν, όπως γράφουν , με τον Υφυπουργό με σκοπό «την έκδοση εφαρμοστικής εγκυκλίου του όρου των 25 ετών υπηρεσίας και ηλικίας 55 ετών.»

Πράγμα που σημαίνει ότι αρχικά υπήρξαν κάποιες επαφές οι οποίες στη συνέχεια εντάθηκαν. Σωστά θα πεί κανείς. 

Κι όμως όχι ...

Σε ερώτησή μας στον συντάκτη της Ανακοίνωσης, Γραμματέα του ΕΝ.Α.Σ. (κο Χαιρέτη), για το πού και πότε έλαβε χώρα αυτή η...πληθώρα των συναντήσεων "με τον αρμόδιο Υφυπουργό" λάβαμε την απίθανη απάντηση ότι ο πρόεδρος (σ.σ. κος Κωνσταντινόπουλος) τον συνάντησε (σ.σ. τον κ. Πετρόπουλο) στο δρόμο τυχαία !!!

Μια τυχαία δηλαδή συνάντηση στο δρόμο (γωνία Αιόλου και Σταδίου σαν να λέμε ) βαφτίζεται από τους απίθανους αυτούς τύπους του "βαθέως ΠΑΣΟΚ" ως ένταση των συναντήσεων με τον Υφυπουργό .

Άραγε αυτό πώς λέγεται στην καθομιλουμένη;

Αφήνουμε την απάντηση στους αναγνώστες του ιστολογίου μας...


 

 

Σχόλια  

0 # Κώστας 15-07-2018 21:13
Δεν χρειάζεται να σας το πει κανένας γραμματέας.
Και μόνο το γεγονός ότι οι κατά τα άλλα λαλίστατοι δεν έβγαζαν επι τόπου ανακοίνωση για κάθε μία από τις υποτιθέμενες συναντήσεις δείχνει το παραμύθι που πουλάνε στο κόσμο
Εδώ ένα απλό τηλεφώνημα έκαναν την άλλη φορά για τα 30 χρόνια και το έβγαλαν σε ανακοίνωση. και γέλαγε ο κόσμος
Αλλά τότε έπρεπε να μας διώξουν με την εθελουσία θα μου πειτε
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση