Παραθέτουμε την Ανακοίνωση Νο1 του ΕΝ.Α.Σ. η οποία αναφέρεται -με τα μάτια της ΔΗΣΥΕ φυσικά- στην συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Στην ανακοίνωση περιγράφεται η διχαστική πρόταση Κωνσταντινόπουλου την οποία ομόφωνα μεν, αλλά μόνοι τους δε, μιας και δεν δεχτήκαμε την κοροϊδία - ψήφισαν οι "αναλογικοί" !!!

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αθήνα 13.01.2017
Ανακοίνωση Νο. 1
Συνάδελφοι,
Συνεδρίασαν σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, οι εκλεγέντες συνάδελφοι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτοί αναδείχθηκαν από τις εκλογές του Συλλόγου μας που διεξήχθησαν από 1-16.12.2016.Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με το καταστατικό, ήταν η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.Μετά από σύντομη αλλά δημιουργική συζήτηση, κατατέθηκε πρόταση του πλειοψηφήσαντα συμβούλου Κωνσταντινόπουλου Γιώργου, εκ μέρους της παράταξης της ΔΗΣΥΕ, η οποία στηριζόμενη στις πάγιες αρχές της αναλογικότητας, της αντιπροσωπευτικότητας και της λειτουργικότητας του οργάνου, πρότεινε την κατανομή των 7 θέσεων του Προεδρείου σε αντίστοιχα 5 θέσεις στην παράταξη της ΔΗΣΥΕ και 2 στην παράταξη της Συμμαχίας.

Η παράταξη της Συμμαχίας απείχε από την διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας για την κάθε θέση του Προεδρείου.

Κατόπιν αυτού η ψηφοφορία που διεξήχθη διαμόρφωσε ομόφωνα την εξής σύσταση του Προεδρείου.

Πρόεδρος :                    Κωνσταντινόπουλος Γιώργος

Αναπλ. Πρόεδρος :         Δημακάκος Φωκίων

Αντιπρόεδρος :              Μούκας Σταύρος

Γενικός Γραμματέας :     Χαιρέτης Βασίλης

Ταμίας :                        Ορφανός Κωνσταντίνος

Οι δυο υπολειπόμενες θέσεις του Προεδρείου, δηλαδή οι θέσεις του Αναπληρωτή Γραμματέα και του Έφορου Λέσχης, που προτάθηκαν στην παράταξη της Συμμαχίας, αποφασίστηκε από το σώμα να παραμένουν κενές προς το παρόν. Το Διοικητικό Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση του θα εξετάσει τις δυνατότητες σύγκλισης απόψεων και συμφωνίας, ώστε να συμπληρωθούν και αυτές και το Προεδρείο να αφοσιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στα σοβαρά ζητήματα  που απασχολούν τους συναδέλφους.
Το νέο Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους που με την δυναμική και μαζική συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, απέδειξαν ότι ο Σύλλογος μας έχει και τις δυνάμεις και τη θέληση να δώσει λύσεις στα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.
Όλοι ενωμένοι στηρίζουμε το Σύλλογό μας. Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για το σήμερα και το αύριο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ευπόλιδος 8, 105 51 ΑθήναΤηλ.: 210-3245739, 3245679, 3240242, 3240086Fax.: 210-3240407Email:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------