Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΣΕΜΕξώδικο προς την ALPHA BANK και το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού της Εμπορικής Τράπεζας (ΤΕΑΠΕΤΕ) απέστειλε ο Σύλλογος Συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας (ΣΣΕΜ) καλώντας την Διοίκηση της Αlpha Bank -που έχει και την πλειοψηφία στο ΔΣ του ΤΕΑΠΕΤΕ- να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της.

Πιο συγκεκριμένα ο ΣΣΕΜ αναφέρεται στο από 7.6.2019 έγγραφό του ΤΕΑΠΕΤΕ, με το οποίο η Τράπεζα δεσμεύεται:

- να αρχίσει άμεσα η απονομή και καταβολή των συντάξεων των δικαιούχων προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος προερχομένων από το ΤΕΑΠΕΤΕ

- να λάβει άμεσα κάθε αναγκαίο μέτρο, για την συνέχιση της κάλυψης των δικαιούχων από το μηχανογραφικό σύστημα που υποστηρίζει το ΤΕΑΠΕΤΕ

- να συνδράμει στο έργο αυτό με τους έμπειρους λειτουργούς της , όπως συνέβη και μετά την υπαγωγή του ΤΕΑΠΕΤΕ στο Ε.Τ.Α.Τ.

Άλλως - όπως σημειώνεται στο εξώδικο - «Οποιαδήποτε υπαναχώρηση από τα συμφωνηθέντα κατά τα ανωτέρω συνιστά παράλειψη οφειλόμενης ενέργειας από πλευράς σας και θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των δικαιωμάτων των μελών μας»

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως εχθρικά απέναντι στο συγκεκριμένο αίτημα για την συνέχιση της μηχανογραφικής υποστήριξης των συντάξεων από το ΤΕΑΠΕΤΕ και την εταιρεία "Επίλυσις" - στάθηκαν ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΑΠΕΤΕ και Πρόεδρος του ΕΝ.Α.Σ. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΝ.Α.Σ Βασίλης Χαιρέτης οι οποίοι με επιστολή τους (12.6.2019) προς τον ΕΦΚΑ έβαζαν τέλος (!) στη συνδρομή του ΤΕΑΠΕΤΕ και της συνεργαζόμενης εταιρείας "Επίλυσις".

Σύμφωνα με τους ίδιους " είναι πλέον ευθύνη του ΕΦΚΑ να εκδίδονται και να υλοποιούνται μηχανογραφικά οι συνταξιοδοτικές αποφάσεις "

'Ετσι για άλλη μια φορά οι ασφαλισμένοι του ΤΕΑΠΕΤΕ, πρώην εργαζόμενοι της Εμπορικής Τράπεζας και της Alpha Bank, είδαν ξεκάθαρα ποιοί είναι οι φίλοι και ποιοί οι εχθροί τους...

Εξάλλου όπως αναφέρει και ο ΣΣΕΜ στο σχετικό εξώδικο :

«Στην παρούσα φάση, οποιαδήποτε υπόδειξη για εξεύρεση λύσης, λήψη άμεσων αποφάσεων καθώς και για την ανάληψη ευθυνών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, όπως διατυπώνεται και με την από 12 Ιουνίου 2019 ανακοίνωση του ΕΝ.Α.Σ. Εργαζομένων Alpha Bank – Εμπορικής, υπογεγραμμένη από τον Αντιπρόεδρο του ΤΕΑΠΕΤΕ Γεώργιο Κωνσταντινόπουλο και το μέλος του ΔΣ ΤΕΑΠΕΤΕ Βασίλη Χαιρέτη, δεν συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά παρατείνει την αβεβαιότητα σχετικά με το αν και πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις στους δικαιούχους και ως εκ τούτου οδηγεί σε περαιτέρω εξαθλίωση τους συνταξιούχους!»

Ωστόσο, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι του ΤΕΑΠΕΤΕ, συντεταγμένοι και με μπροστάρη τον ΣΣΕΜ θα κερδίσουν και αυτή τη μάχη.

Ας είναι σίγουροι γι' αυτό οι διάφοροι κύκλοι της εργοδοσίας και τα πειθήνια όργανά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα...

‘Ηδη την προηγούμενη εβδομάδα ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΣΕΜ Χρήστο Τσιλώνη η παρέμβαση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Alpha Bank κ. Β. Ψάλτη για την επίλυση του ζητήματος καθώς και την εξεύρεση άμεσης λύσης από την Τράπεζα και έτσι την Τρίτη 18.6.2019 υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΣΕΜ με την κα Κονιδάρη Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας.

Για να δείτε το εξώδικο του ΣΣΕΜ προς το ΤΕΑΠΕΤΕ και την ALPHA BANK ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

- Θα ήταν χαρά μας να προσθέσετε τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μας.

- H ιστοσελίδα μας σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση