ds enas 19032020Απίστευτο κι όμως αληθινό...Με πρόσκληση του ο Προέδρος του ΕΝ.Α.Σ Alpha-Εμπορικής Γιώργος Κωνσταντινόπουλος συγκάλεσε συνεδρίαση του 15μελούς οργάνου την Πέμπτη 19.3.2020.  

Οι "πονηροί Πασόκοι" θεώρησαν ότι...μες στην αναμπουμπούλα θα καταφέρουν να "περάσουν" επιτέλους την ποθούμενη τροποποίηση του Καταστατικού του ΕΝΑ..Σ. (από τον Σεπτέμβριο του 2019...το παλεύουνπριν τη συνταξιοδότησή τους. Ωστόσο ατύχησαν για άλλη μια φορά.

Την Δευτέρα 16.3. με μια (γραμμένη στην κυριολεξία "στο πόδι" λόγω των έκτακτων συνθηκών που όλοι ζούμε)  επιστολή του προς την ΟΤΟΕ, κοινοποιούμενη στην αρμόδια για το Προσωπικό Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Alpha Bank, το μέλος του ΔΣ και εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" συν. Μητροτάσιος Σπύρος, υποχρέωσε την ανεύθυνη ηγεσία του Συλλόγου της Εμπορικής σε άτακτη υποχώρηση. 

Το ΔΣ αναβάλλεται επ αόριστον...έγραφαν σε μήνυμά τους 2 ώρες αργότερα.

Ήταν τέτοιος μάλιστα ο πανικός τους που ως και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank απευθύνθηκαν -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους-προκειμένου να καθησυχάσουν τη Διοίκηση και να την διαβεβαιώσουν ότι το ΔΣ δεν θα πραγματοποιηθεί. Δεν παρέλειψαν φυσικά να εκφράσουν για άλλη μια φορά την οργή και το μένος τους απέναντι στον εκπρόσωπο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στον οποίον τηλεφώνησε ο Γεν Γραμματέας του ΕΝ.Α.Σ. κ. Βασίλης Χαιρέτης εξυβρίζοντάς τον χυδαία.

Ωστόσο σημασία έχει ότι το ΔΣ αναβλήθηκε και η υγεία των συναδέλφων και των οικογενειών τους διαφυλάχθηκε. 

epistoli korona 16032020

 

 

 

Διαβάστε την επιβεβαίωση των όσων καταγγείλαμε στην ανακοίνωσή μας Νο 30 για την εν κρυπτώ προσπάθεια της ΠΑΣΚΕ Εμπορικής με στόχο -συν τοις άλλοις- την εφ'όρου ζωής διαχείριση της περιουσίας του Συλλόγου "ΕΝ.Α.Σ."

"Αλαλα τα χείλη των ασεβών-Πράξη 2η"

PASOKOI Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο την αποκαλυπτική, για τις επιδιώξεις της πασκίτικης ομάδας του Συλλόγου Εμπορικής (ΕΝ.Α.Σ), ανακοίνωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

"ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ"
"Σε εξέλιξη η επιχείρηση μετάλλαξης του ΕΝ.Α.Σ."

fatseas2Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σχετικά με τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της Διοίκησης Κωνσταντινόπουλου για την υποτιθέμενη "αξιοποίηση" της περιουσίας του ιστορικού Συλλόγου της πρ. Εμπορικής. Η κυρίαρχη ομάδα Κωνσταντινόπουλου:

- αφού κατάφερε να εξοβελίσει τους πάντες απ' τον ιστορικό Σύλλογο της Εμπορικής,
- αφού εξασφάλισε απ'την εργοδοσία διάφορα οφίτσια που παρέχονται αφειδώς (βλ/ αποσπάσεις και παχυλά επιδόματα) ...

το έριξε πλέον και στις "επενδύσεις".

Η αρχή των φοβερών και τρομερών "επενδυτών" -που σίγουρα έκαναν την "αγορά" να τρομάξει- έγινε με το ακίνητο ιδιοκτησίας ΕΝ.Α.Σ. στην οδό Ευπόλιδος 12 το οποίο μετά το κάζο με το "Airbnb" παραχωρήθηκε στο Ξενοδοχείο Grecotel...για 18 χρόνια!!!

Διαβάστε για τα κατορθώματά τους...

EFPOLIDOSΠαραθέτουμε αυτούσια ανακοίνωση του ΣΣΕΜ με την επιστολή προς τον ΕΝ.Α.Σ. Alpha-Εμπορικής
----------------------------------------------------------

Ανακοίνωση ΣΣΕΜ 
"Μεταστέγαση γραφείων Συλλόγου μας"
Αθήνα 29/10/2018
Το ΔΣ του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα να στείλει νέα επιστολή στον ΕΝ. Α. Σ. Εργαζομένων ALPHA BANK -Εμπορικής, σε σχέση με την πρόταση μας για την μεταστέγαση των γραφείων του Συλλόγου στο ακίνητο της οδού Ευπόλιδος 12.

Ο Πρόεδρος                  Ο Γ. Γραμματέας

Χρήστος Τσιλώνης        Γεώργιος Δέδες

  •   Δείτε την επιστολή εδώ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφία του αρχείου μας η οποία τραβήχτηκε από την πολυκατοικία της Ευπόλιδος 12 όπου βρίσκεται και το ακίνητο του ΕΝ.Α.Σ. ('Αποψη της Πλατείας Κοτζιά )

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μικροφωνοΠαραθέτουμε προς ενημέρωσή σας το παρακάτω κείμενο του συν. Σπύρου Μητροτάσιου το οποίο αποτελεί σύνοψη της τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΝ.Α.Σ. στις 25.10.2018
Για τις ανάγκες του γραπτού λόγου ευνόητο είναι ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις χωρίς φυσικά να αλλοιώνεται το νόημα και η ουσία της τοποθέτησης.

Η τοποθέτηση ήταν εκ των πραγμάτων σύντομη αφού ο "δημοκράτης" Πρόεδρος του ΕΝ.Α.Σ. πρότεινε 3λεπτες (!!!) τοποθετήσεις.
Τίποτε ωστόσο δεν θα μάς εμποδίσει στον αγώνα για διαφάνεια και ανάδειξη της αλήθειας.

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι της πρ. Εμπορικής που έχουν "χτίσει" αυτήν την περιουσία έχουν  λόγο.
Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί κτήτορες της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Συλλόγου.
Και όχι οι όποιοι διαχειριστές που την δεσμεύουν για είκοσι χρόνια, σε ιδιώτες, για άγνωστη χρήση, λαμβάνοντας τις αποφάσεις των ΔΣ στα μουλωχτά, με μειωμένη σύνθεση και εκτός ημερήσιας διάταξης.

Στο 1ο μέρος γίνεται αναφορά στον διαχρονικό υπονομευτικό ρόλο της ηγετικής ομάδας της ΔΗΣΥΕ σε σχέση με τα εργασιακά μας δικαιώματα.
Στο 2ο αποκαλύπτεται η απαράδεκτη από κάθε άποψη μεθόδευση σχετικά με την «αξιοποίηση» του ακινήτου στην Ευπόλιδος 12

 -------------------------------------------------------------------------------------

«ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» Μέρος 1ο (Σύνοψη)

Συνάδελφοι,

Ξεκινώ με μία απαραίτητη εισαγωγή.

Είναι η ηγεσία της ΔΗΣΥΕ αυτή που στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και του ίδιου του Συλλόγου.
Είναι αυτή η ίδια ηγεσία, που προσπάθησε το 2010 να ξεπουλήσει τον Οργανισμό Προσωπικού της Εμπορικής που με αγώνες γενιών των παλαιότερων συνδικαλιστών και συναδέλφων κατοχυρώθηκε το 1975.
Όχι εμείς που τον υπερασπίσαμε με νύχια και με δόντια.

Ενάντια στα συμφέροντα του Συλλόγου και των εργαζομένων στρέφονται αυτοί που συμφώνησαν με την Γαλλική Διοίκηση Κανονισμό Αξιολόγησης με Ατομική Στοχοθεσία
Όχι εμείς που με διατυπωμένες θέσεις , επεξεργασμένες προτάσεις αλλά και με αγώνες μέσα στο Κατάστημα αντισταθήκαμε.

Αυτός λοιπόν που στρέφεται διαχρονικά ενάντια στα συμφέροντα του Συλλόγου και των εργαζομένων είναι οι κύριοι της ηγετικής ομάδας της ΔΗΣΥΕ.

Ενάντια στις ανάγκες και στα συμφέροντα των εργαζομένων στρέφεστε εσείς που ακόμη και στο θέμα της τήρησης του ωραρίου προτάσσατε πάντα την ατομική ευθύνη (!) του εργαζόμενου μπροστά στην δική σας.
Αυτό κάνετε και σήμερα με αφορμή την τροποποίηση του ωραρίου σε Διευθύνσεις της Τράπεζας. Ακόμη περιμένουμε την παρέμβαση της ΟΤΟΕ μετά την επίσημη και έγγραφη ενημέρωση και κάλεσμα για παρέμβαση που κάναμε από την πλευρά μας.
Ποιος θα φταίει στο τέλος; Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που ακολουθούν το νέο ωράριο φυσικά. Πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας και των ευθυνών!

Γνωστή η τακτική της ΔΗΣΥΕ. Δεν θα τη μάθουμε σήμερα… όπως και οι εργαζόμενοι που γνωρίζουν , έχουν κρίνει και σας έχουν τιμωρήσει. Όχι μόνο παλαιότερα με το δυνατό χαστούκι που εισπράξατε στην Γενική Συνέλευση του Οργανισμού στο Caravel που ακόμα το νιώθετε. Αλλά δυστυχώς ακόμη και σήμερα που οι συνάδελφοι μαζικά κατά εκατοντάδες εγκαταλείπουν το Σύλλογο. Πράγμα που ποσώς βέβαια σας ενδιαφέρει.

 

«ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» Μέρος 2ο : (Κείμενο που αναγνώσθηκε και το παραθέτουμε αυτούσιο)

Υπόθεση Ακινήτου Ευπόλιδος 12. Αξιοποίηση ή εκμετάλλευση της Περιουσίας των εργαζομένων !

Κύριοι,

Σας είχαμε προϊδεάσει με τη στάση μας από την προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ στις 21.9.2018 ότι:

Βασικοί παράμετροι στο πλαίσιο διαχείρισης της περιουσίας κινητής και ακίνητης του Συλλόγου αποτελούν η διαφάνεια, ο διάλογος η συνεννόηση και η εντιμότητα.

Δυστυχώς όμως το αίσθημα ιδιοκτησίας που σας διακατέχει ως ηγετική ομάδα του Συλλόγου σας οδήγησε σε πράξεις και παραλείψεις κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα τόσο πριν το ΔΣ της 21.9.2018 όσο και μετά.

Συγκεκριμένα: Εν κρυπτώ και παραβύστω μεθοδεύσατε την εκμετάλλευση και όχι την αξιοποίηση της Ευπόλιδος 12 φέρνοντάς μας μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα με δέλεαρ το ύψος του μισθώματος, την ιδιότητα του ενοικιαστή, την διάρκεια του μισθώματος και τίποτε άλλο.

Ενώ το πιο σημαντικό δηλαδή το ποιά θα είναι η χρήση του ακινήτου έμεινε επτασφράγιστο μυστικό. Γιατί; Υπήρχε σκοπιμότητα;

Ήταν αυτονόητο ότι υπάρχει Κανονισμός της Πολυκατοικίας. Την λάβατε υπόψη σας στην απόφασή σας όταν δεσμεύετε την περιουσία του Συλλόγου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Λάβατε υπόψη σας τις δεσμεύσεις του Κανονισμού , την στάση των άλλων ιδιοκτητών;

Εύλογα λοιπόν, μας δημιουργείται η απορία τι θέλει να κρύψει και που αποσκοπεί ο ακολουθούμενος τακτικισμός.

Ωστόσο και παρά τις αντιρρήσεις μας και την αποχή από την ψηφοφορία στις 21.9.2018 εμείς ακολουθήσαμε το δρόμο της συνεννόησης και με επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΔΣ θέσαμε εγγράφως τα επίμαχα ερωτήματά μας -καθώς και το αίτημα νέας συνεδρίασης- τα οποία έμειναν βεβαίως αναπάντητα. Επικράτησε σιγή ασυρμάτου.

Ως εκ τούτου δεν υπήρχε άλλη επιλογή για εμάς πέραν της νομικής παρέμβασης. Όπως και πράξαμε στη συνέχεια. Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις αναγκάσθηκε ο Πρόεδρος να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία. Και να προβεί στην πραγματοποίηση της σημερινής συνεδρίασης.

Κύριοι

Για ακόμη μια φορά σας κάνουμε σαφές ότι:

ΠΡΩΤΟΝ: Δεν είστε ιδιοκτήτες του Συλλόγου.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Έχετε υποχρέωση να λογοδοτείτε στο ΔΣ για κάθε ευρώ που χρησιμοποιείτε και για κάθε ακίνητο που εκμεταλλεύεστε.

ΤΡΙΤΟΝ: Η περιουσία του Συλλόγου είναι μια κληρονομιά, μια παρακαταθήκη από τις προηγούμενες γενιές των εργαζομένων που πρέπει να διαφυλαχθεί ως ηθική υποχρέωση. Σας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις άδηλες επιδιώξεις σας.

Όσο κι αν προσπαθείτε να μας διώξετε από τον Σύλλογο...

Και τέλος επειδή αμφιβάλλουμε αν θα διαφυλάξετε τα συμφέροντα του Συλλόγου κατά την μελλοντική υπογραφή του Συμβολαίου, αποχωρούμε από μια ακόμα παραπλανητική διαδικασία και καλείστε να απολογηθείτε για τις πράξεις και τις παραλείψεις σας στην αγωγή που έχει κατατεθεί και στην διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων την Τρίτη 30.10.2018.

---------------------------

Σπύρος Μητροτάσιος Μέλος ΔΣ ΕΝ.Α.Σ. με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ Εργαζομένων στην Alpha Bank

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΥ ΣΠ 1Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΝ.Α.Σ.

Κοινοποιούμενη σε όλα τα μέλη του Δ.Σ

«Απάντηση στην από 23.10.2018 πρόσκληση ΔΣ» Σπύρου Μητροτάσιου, Μέλους Δ.Σ. ΕΝ.Α.Σ.

---------------------------------------------

     Με την από 16-10-2018 αίτηση που υπογράφων εγώ και άλλα τρία μέλη του Δ.Σ. ζητήσαμε μεταξύ άλλων:

«Να συγκαλέσετε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. εντός σύντομης προθεσμίας, ήτοι μέχρι την Παρασκευή 19-10-2018, προκειμένου να ενημερώσετε πλήρως όλα τα μέλη του Δ.Σ. για το σύνολο των όρων της μίσθωσης που προτίθεστε να συνάψετε ως ανωτέρω και εν συνεχεία να κληθεί το Δ.Σ. να αποφασίσει εκ νέου την έγκριση ή μη της εν λόγω μίσθωσης.

Να καλέσετε στην συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου θα εξεταστεί εκ νέου το εν λόγω θέμα, τον υποψήφιο μισθωτή, προκειμένου να διαπιστωθούν από το αποφασίζον όργανο οι προθέσεις αυτού και η καταλληλότητά του για την σύναψη με αυτόν τόσο μεγάλης διάρκειας σύμβασης.

Να μας χορηγήσετε άμεσα, έως την Πέμπτη 18-10-2018, αντίγραφο των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 21-9-2018, καθώς και της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 6-7-2018, κατά την οποία συζητήθηκε το ως άνω ζήτημα, καθώς και αντίγραφο του σχεδίου της σύμβασης μίσθωσης που προτίθεστε να συνάψετε, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Συλλόγου

Παρ’ όλα αυτά, στην από 23-10-2018 πρόσκληση για σύγκληση Δ.Σ., αναφέρετε ως πρώτο θέμα «Αξιοποίηση ακινήτου Ευπόλιδος 12 – Εκμίσθωση – Βασικοί όροι μισθωτικής σύμβασης».

Επειδή το μόνο που ζητάμε οι υπογράφοντες την ως άνω αίτηση είναι η πλήρης ενημέρωση και διαφάνεια αναφορικά με τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δ.Σ., ειδικά σε τόσο σημαντικά θέματα για τον Σύλλογό μας όσο η εν λόγω εκμίσθωση, η πλήρης έλλειψη των οποίων με ανάγκασε να προβώ στην χθεσινή αγωγή μου και στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (δεύτερο θέμα της ίδιας συνεδρίασης), σας παρακαλώ να με διαβεβαιώσετε πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. ότι κατά την συνεδρίαση αυτή:

1. Θα μας ενημερώσετε για το σύνολο των όρων της εν λόγω μίσθωσης, και όχι μόνο για βασικούς (κατά την κρίση σας) όρους αυτής.

2. Θα μας χορηγηθεί αντίγραφο του Σχεδίου της μίσθωσης

3. Θα παρίσταται ο υποψήφιος μισθωτής, προκειμένου να τον γνωρίζουμε και να διαπιστώσουμε εάν είναι κατάλληλος για να συμβληθούμε μαζί του για τα επόμενα 20 έτη.

4. Θα μας χορηγήσετε τον Κανονισμό Πολυκατοικίας, τον οποίο έχω ήδη ζητήσει από την Γραμματεία του Συλλόγου και ακόμη περιμένω…

5. Θα χορηγήσετε στο σώμα του Δ.Σ. εύλογη προθεσμία προκειμένου να μελετήσουμε τα εν λόγω έγγραφα και να διαμορφώσουμε ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη, προκειμένου να λάβουμε οριστική απόφαση για την συγκεκριμένη εκμίσθωση σε επόμενο Δ.Σ.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε άμεσα για τα ανωτέρω, καθώς από την ικανοποίηση των ως άνω αιτημάτων μου εξαρτάται και η θέση που θα έχω αναφορικά και με το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για συμβολαιοΜετά την ανακοίνωση Νο 24 της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ  με την οποία καλούσαμε Τράπεζα και Σύλλογο Προσωπικού Alpha Bank να φέρουν στο φώς την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση που υπέγραψαν πρόσφατα (δείτε εδώ), τα μέλη του ΔΣ και του Προεδρείου του ΕΝΑΣ που έχουν εκλεγεί με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ προχώρησαν σε μια ακόμα σημαντική παρέμβαση.

Στα πλαίσια του αγώνα για διαφάνεια αυτή τη φορά αποδέκτης ήταν ο κ. Κωνσταντινόπουλος Πρόεδρος του ΕΝΑΣ από τον οποίο απαιτούμε πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση των μελών του ΔΣ και των μελών του Συλλόγου στο ζήτημα της ενοικίασης (με 20ετή μίσθωση !!) του ακινήτου της Ευπόλιδος 12 ...σε ιδιώτη έναντι €2.700 μηνιαίως. 

Ακολουθεί η επιστολή η οποία απεστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 09:39 πμ

------------------------------------------------------------------------

Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΝ.Α.Σ.

Κοινοποιούμενη σε όλα τα μέλη του Δ.Σ

                                                               

                                                                 ΑΙΤΗΣΗ

  1. Νίκου Κωνσταντόπουλου, Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του ΕΝ.Α.Σ.
  2. Βασίλη Νικητόπουλου, Εφόρου Λέσχης του ΕΝ.Α.Σ.
  3. Διονυσίας Γούλου, Μέλους Δ.Σ. ΕΝ.Α.Σ.
  4. Σπύρου Μητροτάσιου, Μέλους Δ.Σ. ΕΝ.Α.Σ.

---------------------------------------------------------------

Η από 18-9-2018 πρόσκληση του Προέδρου για συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου την 21-9-2018, περιείχε τα εξής τρία θέματα «Ενημέρωση για το ασφαλιστικό», «Αξιοποίηση κτιρίου Ευπόλιδος 12» και «Ενημέρωση για οικονομικά θέματα». Κατά την συνεδρίαση αυτή, παρά την εσφαλμένη εντύπωση που δημιουργεί η ως άνω πρόσκληση για τον ενημερωτικό χαρακτήρα της εν λόγω συνεδριάσεως ως προς τα θέματα ημερήσιας διατάξεως, και μολονότι δεν είχε προηγηθεί καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. περί των ειδικότερων όρων της προτεινόμενης μίσθωσης του ακινήτου μας επί της οδού Ευπόλιδος αρ. 12, πλην μιάς γενικόλογης και ασαφούς αναφοράς περί του ενδιαφέροντος που είχε εκδηλώσει τρίτος να το μισθώσει, λήφθηκε εν τάχει και με μειωμένη σύνθεση του Δ.Σ. (καθώς απουσίαζε το 1/3 των μελών του) και παρά τις αντιρρήσεις μας, οι οποίες μας οδήγησαν να απέχουμε από την ψηφοφορία, απόφαση περί εκμίσθωσης του εν λόγω ακινήτου σε ιδιώτη, έναντι μηνιαίου μισθώματος 2.700 € και με 20ετή διάρκεια, χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, πλην των ανωτέρω στοιχείων της σχεδιαζόμενης μίσθωσης, κανέναν από τους ειδικότερους όρους που θα περιέχει η εν λόγω μακροχρόνια μίσθωση, αναφορικά π.χ. με την χρήση αυτού, με το τυχόν δικαίωμα υπομίσθωσης και το δικαίωμα αναπροσαρμογής του μισθώματος.

Επειδή προκαλεί έντονα ερωτηματικά η επιθυμία ιδιώτη να μισθώσει το εν λόγω ακίνητο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έναντι πολλαπλάσιου της εμπορικής αξίας μηνιαίου μισθώματος, χωρίς αυτός να έχει απαιτήσει να προβλεφθούν στο συμφωνητικό μίσθωσης απαλλακτικές ρήτρες ως προς την ευθύνη του, οι οποίες πιθανόν να απομειώνουν πλήρως την ωφέλεια του Συλλόγου από την εν λόγω μίσθωση.

Επειδή υπό τα ανωτέρω δεδομένα, και δη την ελλιπή ενημέρωση του σώματος ως προς τους όρους της μίσθωσης του εν λόγω ακινήτου και τους σκοπούς αυτής εκ μέρους του υποψήφιου μισθωτή, καθώς και λόγω της πλημμελούς αναγραφής του θέματος επί της από 18-9-2018 προσκλήσεως του Προέδρου, η απόφαση του Δ.Σ. της 21-9-2018 είναι προφανώς ελαττωματική και πάσχει ακυρότητας, η οποία θα επιφέρει την ακυρότητα και οιασδήποτε σύμβασης με τρίτον συνάψει το Σωματείο βάσει αυτής.

Σας καλούμε, πριν την σύναψη οιασδήποτε σύμβασης μισθώσεως αναφορικά με το εν λόγω ακίνητο:

Να συγκαλέσετε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. εντός σύντομης προθεσμίας, ήτοι μέχρι την Παρασκευή 19-10-2018, προκειμένου να ενημερώσετε πλήρως όλα τα μέλη του Δ.Σ. για το σύνολο των όρων της μίσθωσης που προτίθεστε να συνάψετε ως ανωτέρω και εν συνεχεία να κληθεί το Δ.Σ. να αποφασίσει εκ νέου την έγκριση ή μη της εν λόγω μίσθωσης.

Να καλέσετε στην συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου θα εξεταστεί εκ νέου το εν λόγω θέμα, τον υποψήφιο μισθωτή, προκειμένου να διαπιστωθούν από το αποφασίζον όργανο οι προθέσεις αυτού και η καταλληλότητά του για την σύναψη με αυτόν τόσο μεγάλης διάρκειας σύμβασης.

Να μας χορηγήσετε άμεσα, έως την Πέμπτη 18-10-2018, αντίγραφο των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 21-9-2018, καθώς και της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 6-7-2018, κατά την οποία συζητήθηκε το ως άνω ζήτημα, καθώς και αντίγραφο του σχεδίου της σύμβασης μίσθωσης που προτίθεστε να συνάψετε, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Συλλόγου.

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2018

Οι αιτούντες