Οι συνταξιούχοι της Εμπορικής Τράπεζας απαλλαγμένοι πλέον από τις εργοδοτικές ομάδες της ΔΗΣΥΕ και της ΔΑΚΕ αλλά και των υπολοίπων κομματικών παρατάξεων αγωνίζονται με σχέδιο και αποφασιστικότητα για τα δίκαια αιτήματά τους.

Έτσι, την Πέμπτη 19/10/2017, η νέα αγωνιστική Διοίκηση του  Συλλόγου Συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας πραγματοποίησε μια σημαντική εκδήλωση στο ιστορικό κτίριο της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων. 

Με νούμερα και τεκμηρίωση ανέδειξε το θέμα των οφειλόμενων, από την Τράπεζα, πόρων του ΕΤΑΤ/ΤΕΑΠΕΤΕ  ύψους 1,1-1,3 δις !!! 

Παράλληλα ανέδειξε το πρόβλημα των επιπλέον περικοπών στις συντάξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι  όλοι οι πολιτικοί εκπρόσωποι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αναγνώρισαν το δίκαιο του αιτήματος, όσον αφορά στον επανυπολογισμό των συντάξεων σε εφαρμογή του Ν.4387/2016.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Στέλιος Χρυσοστομίδης ενώ την εκπόνηση και τεκμηρίωση της μελέτης ανέλαβε η Ομάδα της Prudential υπό την καθοδήγηση του κ. Μαργιού.

Για μια συνοπτική όσο και σαφή περιγραφή του περιεχομένου των δύο ξεχωριστών διεκδικήσεων (οφειλές Τράπεζας, διόρθωση ποσού σύνταξης) αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε την ομιλία του Προέδρου του ΣΣΕΜ Χρήστου Τσιλώνη.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

- Θα ήταν χαρά μας να προσθέσετε τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μας.

- H ιστοσελίδα μας σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση