Αποτέλεσμα εικόνας για ÏˆÎ·Ï†Î¹ÏƒÎ¼Î±Η Επιτροπή Ψηφισμάτων  του 32ου Συνεδρίου της ΟΤΟΕ απέρριψε ψήφισμα του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας (ΣΣΕΜ) το οποίο αφορούσε στην ρύθμιση Στεγαστικών Δανείων ΣΣΕ '84.  Το σκεπτικό της Επιτροπής (στην οποία μειοψήφισε ο συν. Γιάννης Αναστάσάκης από την "Ριζοσπαστική Παρέμβαση") ήταν ότι το Ψήφισμα "προέρχεται από συνταξιούχους" καθώς και ότι "αφορά σε μία μόνο Τράπεζα". 

Πέρα, βέβαια, από το τυπικό μέρος της υπόθεσης, η ουσία είναι ότι η ηγεσία της ΟΤΟΕ έχει βρεί "τοίχο" στην εργοδοτική πλευρά και ως εκ τούτου αποφεύγει να ενοχλήσει περαιτέρω τις Τράπεζες σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ίσως βέβαια κάποιοι να περιμένουν...το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να λυθεί το καυτό αυτό πρόβλημα των τραπεζοϋπαλλήλων. Με τον ίδιο τρόπο βέβαια που το εν λόγω κόμμα θα λύσει το θέμα των "κόκκινων δανείων" (!!!) όπως "από του βήματος του Συνεδρίου" αναφωνούσαν οι συνδικαλιστές της ΔΗΣΥΕ.

Σημειώνεται ότι -σύμφωνα με την επιστολή του ΣΣΕΜ «η πλειοψηφία εκ των 6.000 περίπου λογαριασμών /πιστούχων από την Εμπορική Τράπεζα μπαίνει στην τελευταία περίοδο αποπληρωμής του δανείου η οποία περιλαμβάνει την υψηλότερη τοκοχρεωλυτική δόση..

EFPOLIDOSΠαραθέτουμε αυτούσια ανακοίνωση του ΣΣΕΜ με την επιστολή προς τον ΕΝ.Α.Σ. Alpha-Εμπορικής
----------------------------------------------------------

Ανακοίνωση ΣΣΕΜ 
"Μεταστέγαση γραφείων Συλλόγου μας"
Αθήνα 29/10/2018
Το ΔΣ του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα να στείλει νέα επιστολή στον ΕΝ. Α. Σ. Εργαζομένων ALPHA BANK -Εμπορικής, σε σχέση με την πρόταση μας για την μεταστέγαση των γραφείων του Συλλόγου στο ακίνητο της οδού Ευπόλιδος 12.

Ο Πρόεδρος                  Ο Γ. Γραμματέας

Χρήστος Τσιλώνης        Γεώργιος Δέδες

  •   Δείτε την επιστολή εδώ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφία του αρχείου μας η οποία τραβήχτηκε από την πολυκατοικία της Ευπόλιδος 12 όπου βρίσκεται και το ακίνητο του ΕΝ.Α.Σ. ('Αποψη της Πλατείας Κοτζιά )

 

VLAX2870Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στους "μαικ λαμάρ" της ΠΑΣΚΕ/ΔΗΣΥΕ οι οποίοι είναι ικανοί να μετατρέψουν μία τυχαία συνάντηση με τον Υφυπουργό...κάπου στη Σταδίου σε...ένταση των συναντήσεων με το Υπουργείο... !

Επανειλλημένως έχουμε επίσης αναφερθεί και στην συνειδητή εξαπάτηση των ασφαλισμένων του ΤΕΑΠΕΤΕ από τη ΔΗΣΥΕ Εμπορικής που επί 20 συναπτά έτη στάθηκε ανίκανη (γιατί άραγε;) να επιλύσει το ζήτημα της συνταξιοδότησης με 30 έτη ασφάλισηςΕυτυχώς, βέβαιαγια τους ασφαλισμένους του ΤΕΑΠΕΤΕ ,με απόφαση του ΕΦΚΑ αλλά και την αποφασιστική δράση του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας δώθηκε οριστικό τέλος στην παραβίαση του άρ. 7 του Καταστατικού (εδώ) 

Ωστόσο οι "αγωνιστές της καρέκλας" (που από τα τσίπουρα στη Θεσσαλία...συγνώμη την περιοδεία θέλαμε να πούμε, πέρασαν πάραυτα στις καθιερωμένες για κάποιους 40ήμερες (!!!) διακοπές τους) δεν αρκούνται μόνο στην παραπλάνηση των συναδέλφων για το ασφαλιστικό.

Στο τελευταίο ΔΣ του ΕΝ.Α.Σ. προχώρησαν και στην πλήρη απαξίωση του ίδιου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΝ.Α.Σ..

Έτσι ενώ στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ -κατά την συνεδρίαση της 6/7/2018- δεν υπήρχε κανένα θέμα για λήψη απόφασης (μόνο "ενημέρωση") ωστόσο στην ίδια ανακοίνωση γράφουν επακριβώς:

«απορρίφθηκε από το Δ.Σ. η πρόταση του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας να τους παραχωρηθεί δωρεάν το ακίνητο (σ.σ. της Ευπόλιδος 12)».

Γιατί όμως επιδίδονται  και εδώ σε  ένα τόσο χονδροειδές ψέμα που παραβιάζει την ίδια την λειτουργία του συλλόγου;

Απλούστατα διότι θέλουν να προκαταλάβουν τις εξελίξεις προκειμένου η αίθουσα της Ευπόλιδος 12 να μην παραχωρηθεί  στον "τρισκατάρατο" Σύλλογο Συνταξιούχων...της ηγεσίας Τσιλώνη-Δέδε.

Βέβαια όταν η ηγεσία του ΣΣΕΜ αποτελούνταν από τις ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚ, τότε, οι της ΔΗΣΥΕ του "ΕΝ.Α.Σ." συζητούσαν προσιτές τιμές ενοικίασης του ακινήτου.

Στο δια ταύτα τώρα:
  • Τους κάναμε γνωστό ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ότι "απόφαση ΔΣ δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση" και εάν θέλουν ας φέρουν το ζήτημα σε επόμενο ΔΣ όπου και θα τοποθετηθούμε. 
 
  • Η όποια απόφαση στη συνέχεια θα πρέπει να σταλεί ως απαντητική στον ΣΣΕΜ.
 
Εάν πάλι δεν θέλουν να κάνουν τίποτε από τα παραπάνω...δικαίωμά τους. 
Ούτως ή άλλως , Σύλλογο και περιουσία (συνδρομές, αποθεματικά κλπ των χιλιάδων εργαζομένων και συνταξιούχων) τα αντιμετωπίζουν ως τσιφλίκι τους. 
 
Όμως πάει πολύ  -και είναι τουλάχιστον ανήθικο -να παίζουν παιχνιδάκια με την περιουσία των συναδέλφων που εδώ και χρόνια διώκoνται ουσιαστικά (μέσω των "εθελουσιών") από την Τράπεζα...
 
Ενώ οι ίδιοι "θεμελιωμένοι συνταξιούχοι" (όχι μόνο από το ΤΕΑΠΕΤΕ αλλά κάποιοιακόμα και από το "ΙΚΑ") παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες του Συλλόγου Εργαζομένων.
 
Θα επανέλθουμε... 

 

 

 

 

'Αλλο ένα χρονίζων πρόβλημα λύνεται από την νέα Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΣΕΜ σημειώνει:

«Είναι γνωστό ότι τον 7o/2014 το ΕΤΕΑ άρχισε να καταβάλει σε 100 συναδέλφισσες/φους την μειωμένη, κατώτερη επικουρική σύνταξη ΕΤΕΑΜ, αντί της κατώτερης επικουρικής σύνταξης του ΤΕΑΠΕΤΕ, που μέχρι τότε ελάμβαναν μετά την συνταξιοδότησή τους από το ΙΚΑ.

Οι συνταξιούχοι αυτοί, ευρίσκονταν στο προσυνταξιοδοτικό σύστημα του ΤΕΑΠΕΤΕ πριν το 2006 και όταν συνταξιοδοτήθηκαν από το ΙΚΑ τους αφαιρέθηκε το ποσό της κύριας σύνταξης ΙΚΑ από το ποσό της προσυνταξιοδότησης του ΤΕΑΠΕΤΕ και ως επικουρική σύνταξη τους καταβάλλονταν η κατώτερη επικουρική σύνταξη ΤΕΑΠΕΤΕ.

Με επιστολές του Προϊσταμένου Διεύθυνσης του ΕΤΕΑΠ τους ζητείται να επιστρέψουν τη διαφορά μεταξύ της μηνιαίας επικουρικής σύνταξης ΤΕΑΠΕΤΕ και ΕΤΕΑΜ από το 2006, μέχρι τον 7ο/2014 που τους δόθηκε η μειωμένη επικουρική σύνταξη ΕΤΕΑΜ.

Με αυτές τις επιστολές τους ζητείται να επιστρέψουν ποσά οφειλής που φθάνει μέχρι τα 23.000 ευρώ. Από πλευράς του Υπουργείου υπήρξε άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου μας για άμεση παύση της αναζήτησης των ποσών αυτών των επικουρικών συντάξεων ΕΤΕΑΕΠ και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το νέο Διοικητή ΕΤΕΑΕΠ, ο κος Ν. Μπρίκης δεσμεύτηκε ότι η Διοίκηση του ΕΤΕΑΕΠ θα λάβει άμεσα απόφαση για την παύση της αναζήτησης των «αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών συντάξεων ΕΤΕΑΕΠ».

Επίσης θα εκδοθεί οριστική απόφαση παύσης του καταλογισμού των «οφειλών» αυτών μετά από διαβουλεύσεις του Συλλόγου με αρμοδίους του Γραφείου του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και κατάθεση από πλευράς Συλλόγου τεκμηριωμένου νομικού κειμένου με τις θέσεις του επί του θέματος.»

Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

Ο Πρόεδρος       Χ.Τσιλώνης

Ο Γ.Γραμματέας  Γ. Δέδες

konst vogiatz 1«Από το 1993 η Εμπορική Τράπεζα με την σιωπηρή ανοχή των δύο Συλλόγων (εν ενεργεία και συνταξιούχων) επέβαλλε την κατάργηση του συγκεκριμένου άρθρου και την απονομή τη σύνταξης χωρίς όριο ηλικίας από τα 32 έτη.

Πολλοί συνάδελφοι που επιθυμούσαν να αποχωρήσουν από την ενεργό υπηρεσία με 30 χρόνια εργασίας υποχρεώθηκαν, από τη σιωπή των δύο Συλλόγων, να επιλέξουν είτε την παραμονή στην Τράπεζα μέχρι τη συμπλήρωση των προϋποθέσεων των 32 ετών είτε την αναστολή της σύνταξης μέχρι την συμπλήρωση του 55ου έτους ηλικίας τους.

Ειδικά η συγκεκριμένη πρακτική Τράπεζας και Συλλόγων αποτέλεσε στοιχείο εξόντωσης συναδέλφων που υποχρεώθηκαν με τις τελευταίες εθελούσιες να αποχωρήσουν από την ενεργό υπηρεσία έχοντας τα 30 χρόνια αλλά όχι τα 32.

Τους οδήγησαν στην αναστολή καταβολής της σύνταξης μέχρι να φτάσουν στην ηλικία των 55 ετών, δηλαδή να «επιβιώσουν» χωρίς κανένα εισόδημα και χωρίς ασφαλιστική κάλυψη δική τους και της οικογένειάς τους.

Ευτυχώς στην τελευταία μεγάλη «έξοδο» του 2014 υπήρξε μια ομάδα 7 συναδέλφων που επέλεξαν, με μεγάλο προσωπικό κόστος, αντί την αναστολή μέχρι τα 55, την απαίτηση εφαρμογής του Καταστατικού.

Έδωσαν διάσταση στο θέμα, το κυνήγησαν και με τη βοήθεια της νέας Διοίκησης του Συλλόγου μας με ημερομηνία (27.04.2018) πιστώθηκαν για πρώτη φορά ως συνταξιούχοι.»

Tα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Η επιτυχία της εφαρμογής του Καταστατικού του ΤΕΑΠΕΤΕ για συνταξιοδότηση με τα 30 χρόνια και οι «γνωστοί καλοθελητές»» ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας.

Δείτε την μεστή όσο και αφοπλιστική τοποθέτηση συναδέλφισσας συνταξιούχου της Εμπορικής Τράπεζας στην πρόσφατη (15/03) Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εμπορικής (ΣΣΕΜ). Η δε αναφορά της συν/φισσας σε παλιότερη διαπραγμάτευση για τον Οργανισμό Προσωπικού ενεργοποιεί από μόνη της κάποιους συνειρμούς (...) 

https://www.ssem.gr/images/2017-05-31/GM_2017-05-31_1.jpgΑνακοίνωση ΣΣΕΜ                   Αθήνα, 13.02.2018 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, στην χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε την σύγκλιση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 έως 17:00, σε αίθουσα χωρητικότητας 1.000 ατόμων, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, στην Αθήνα. 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα καθοριστούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ. 

Για την συμμετοχή των συναδέλφων της επαρχίας θα ισχύσουν όσα προβλέπονταν στην Γενική Συνέλευση του Μαΐου 2017. 

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση η οποία θα ταχυδρομηθεί σε όλα τα μέλη του Συλλόγου. 

Για το Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας 

Ο Πρόεδρος      Ο Γ. Γραμματέας 

Χ. Τσιλώνης              Γ. Δέδες

www.ssem.gr

 

 Οι συνταξιούχοι της Εμπορικής Τράπεζας απαλλαγμένοι πλέον από τις εργοδοτικές ομάδες της ΔΗΣΥΕ και της ΔΑΚΕ αλλά και των υπολοίπων κομματικών παρατάξεων αγωνίζονται με σχέδιο και αποφασιστικότητα για τα δίκαια αιτήματά τους.

Έτσι, την Πέμπτη 19/10/2017, η νέα αγωνιστική Διοίκηση του  Συλλόγου Συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας πραγματοποίησε μια σημαντική εκδήλωση στο ιστορικό κτίριο της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων. 

Με νούμερα και τεκμηρίωση ανέδειξε το θέμα των οφειλόμενων, από την Τράπεζα, πόρων του ΕΤΑΤ/ΤΕΑΠΕΤΕ  ύψους 1,1-1,3 δις !!! 

Παράλληλα ανέδειξε το πρόβλημα των επιπλέον περικοπών στις συντάξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι  όλοι οι πολιτικοί εκπρόσωποι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αναγνώρισαν το δίκαιο του αιτήματος, όσον αφορά στον επανυπολογισμό των συντάξεων σε εφαρμογή του Ν.4387/2016.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Στέλιος Χρυσοστομίδης ενώ την εκπόνηση και τεκμηρίωση της μελέτης ανέλαβε η Ομάδα της Prudential υπό την καθοδήγηση του κ. Μαργιού.

Για μια συνοπτική όσο και σαφή περιγραφή του περιεχομένου των δύο ξεχωριστών διεκδικήσεων (οφειλές Τράπεζας, διόρθωση ποσού σύνταξης) αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε την ομιλία του Προέδρου του ΣΣΕΜ Χρήστου Τσιλώνη.

 

 

ssem logo18.06.2017 Ανακοίνωση για τις εργασίες και τα αποτελέσματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 31/5/2017

Αθήνα, 18.6.2017 

Συνάδελφοι, την 31.5.2017, πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με μεγάλη συμμετοχή.  

Το προεδρείο του Συλλόγου ενημέρωσε αναλυτικά για την πορεία όλων των συνταξιοδοτικών θεμάτων, με ιδιαίτερη ανάπτυξη στις περικοπές των επικουρικών συντάξεων του ΕΤΕΑ και τις προσυνταξιοδοτικές παροχές ΕΤΑΤ και ΕΤΕΑ και παρουσίασε τις δράσεις του Συλλόγου. 

Κατόπιν, έγινε αναλυτική αναφορά στην προσφυγή στο ΣτΕ, την 6.3.2017, κατά των περικοπών στους προσυνταξιούχους ΕΤΑΤ και ΕΤΕΑ με το νόμο Κατρούγκαλου 4387/2016, καθώς και στις ομαδικές αγωγές διεκδίκησης των προηγούμενων μνημονιακών περικοπών στις οποίες έχει καλέσει ο Σύλλογος τους συναδέλφους να συμμετέχουν. 

Ιδιαίτερη παρουσίαση έγινε και στο φλέγον θέμα της εξυπηρέτησης των δανειακών υποχρεώσεων.  Ακολούθησε η συζήτηση για τα οικονομικά του Συλλόγου. Ψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός 1.10.2016 - 31.12.2016, εκτός συγκεκριμένων δαπανών.

Επίσης, υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός δαπανών 2017. 

Μετά την παρουσίαση και συζήτηση των βασικών συμπερασμάτων της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επί της Οικονομικής Διαχείρισης του Συλλόγου 1/1/2015-31/12/2016, κατατέθηκε από συναδέλφους πρόταση μομφής και παύσης από μέλη του Δ.Σ. των Ε. Βογιατζάκη, Α. Μπεκιάρη και Γ. Χασαπόπουλου.

Επιπλέον, ζητήθηκε η έγκλησή τους από το Δ.Σ καθώς και η ενεργοποίηση των διατάξεων του άρθρου 8 του καταστατικού του Συλλόγου. 

Οι ανωτέρω προτάσεις έγιναν αποδεκτές από το προεδρείο του Συλλόγου και από το σώμα της Γ.Σ. 

Ακόμη, η Γ.Σ. αποφάσισε την επέκταση του ελέγχου από Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή για τα έτη 2012, 2013, 2014. 

Τέλος, αποφασίστηκε από τη Γ.Σ. η δημιουργία ομάδας εργασίας υποβολής προτάσεων τροποποίησης του καταστατικού του Συλλόγου, μέχρι την επόμενη τακτική Γ.Σ., με κάλεσμα των συναδέλφων για κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων.  Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, θα αναρτηθούν οι εργασίες της Γ.Σ. με όλες τις ομιλίες και τα αποτελέσματα - αποφάσεις, ο απολογισμός του Δ΄ τριμήνου 2016, ο απολογισμός και ισολογισμός 2016, ο προϋπολογισμός δαπανών 2017 και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής Δ΄ τριμήνου 2016. 

Επίσης, με απόφαση της Γ.Σ., όλα τα μέλη του Συλλόγου θα λάβουν γνώση της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. Η Έκθεση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και η πρόσβαση σε αυτή θα γίνεται με ειδική διαδικασία, μέσω εγγραφής μέλους. 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

XΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΛΩΝΗΣ            ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ

  • Η ανακοίνωση ΕΔΩ.

ssem5534Πρόσκληση προς όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετέχουν σε ομαδικές αγωγές αναδρομικής διεκδίκησης των περικοπών των συντάξεων από τους μνημονιακούς νόμους 4051/2012, 4093/2012 και 3986/2011 (εισφορά Αλληλεγγύης) απευθύνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας. 

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΣΕΜ τονίζει ότι «οι περικοπές που επιβλήθηκαν στις συντάξεις μας με τους νόμους 4051/2012 και 4093/2012, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) κρίθηκαν αντισυνταγματικές. Η απόφαση αυτή ισχύει μόνο για όσους προσέφυγαν και δεν έχει αυτόματη ισχύ για όλους τους υπόλοιπους συνταξιούχους. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε συνταξιούχος μπορεί με αγωγή, στα αρμόδια δικαστήρια, να διεκδικήσει αναδρομικά και έντοκα τις απώλειες που υπέστη από την εφαρμογή των πιο πάνω νόμων

Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΦΟΡΑ:

Στα ποσά  από τις περικοπές της κύριας και επικουρικής σύνταξης ή της προσυνταξιοδοτικής παροχής, δώρο Χριστουγέννων/Πάσχα και επίδομα αδείας μέχρι τον νόμο Κατρούγκαλου (ν.4387/2016), τον Ιούνιο 2016, και ειδικότερα τις περικοπές  που επιβλήθηκαν με τους:     

  • Ν.4051/2012   
  • Ν.4093/2012     και
  • Ν.3986/2011 (εισφορά Αλληλεγγύης),  
    Η διεκδίκηση της εισφοράς Αλληλεγγύης, η οποία διατηρήθηκε και με το Ν. 4387/2016 αφορά  και στα νέα ποσά περικοπών από Ιούνιο 2016 και μετέπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΣΕΜ ΕΔΩ

 

https://www.ssem.gr/images/logo-sul.png

https://www.ssem.gr/images/logo-sul.pngΜετά τις κινητοποιήσεις των συνταξιούχων της Ιονικής (δείτε ΕΔΩ) την σκυτάλη του αγώνα παίρνουν οι συνταξιούχοι της Εμπορικής. Κάλεσμα στα μέλη του (συνταξιούχοι της πρ. Εμπορικής) απευθύνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής πιέζοντας με αυτόν τρόπο τόσο την Τράπεζα όσο και το Υπουργείο προκειμένου να βρεθεί λύση αυτήν την φορά στο μείζον πρόβλημα των δανειακών τους υποχρεώσεων .

---------------------------------------------------------------------------------------------

Όλοι στην Συγκέντρωση στο Κεντρικό της Alpha Bank την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00

22.3.2017, Αθήνα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε, την 15.3.2017, με μεγάλη συμμετοχή, η συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου για τα θέματα των δανειακών μας υποχρεώσεων και τις λύσεις που προτείνουμε ως Σύλλογος.

Ο Σύλλογος, εδώ και δύο μήνες, έχει ζητήσει συνάντηση με τη Διοίκηση της Alpha Bank καθώς και με τον Yφυπουργό Kοινωνικής Aσφάλισης κ. Α. Πετρόπουλο, για το θέμα των δανείων μας.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει ανταποκριθεί, παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας.

Για αυτό, στη συγκέντρωση της 15 Μαρτίου, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία πρώτη κινητοποίηση στο κεντρικό της Alpha Bank για να επιβάλλουμε το διάλογο για το οξύτατο πρόβλημα των δανειακών μας υποχρεώσεων, που δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν μετά από τις νέες μειώσεις των συντάξεων.

Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στη συγκέντρωση του Συλλόγου έξω από το κεντρικό κατάστημα της Alpha Bank (Σταδίου 40) την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00.

Το αγωνιστικό προσκλητήριο δεν αφορά μόνο στους συναδέλφους της Αττικής αλλά και της Επαρχίας. Τα Τοπικά Παραρτήματα του Συλλόγου  καλούνται να οργανώσουν τη συμμετοχή των συναδέλφων στη συγκέντρωση, με δρομολόγηση λεωφορείου για όσες περιοχές υπάρχει η δυνατότητα.

ΓΙΑ  ΤΟ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ.ΤΣΙΛΩΝΗΣ                                    Γ. ΔΕΔΕΣ

-----------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.ssem.gr/images/logo-sul.pngΈνα καλό μάθημα πήραν οι ανίκανες όσο και μοιραίες ηγεσίες της ΔΗΣΥΕ και της ΔΑΚ από τους συνταξιούχους και προ-συνταξιούχους της Εμπορικής Τράπεζας. Έπρεπε βέβαια να προηγηθεί η καθήλωση των συντάξεων και η διάλυση του ΕΤΑΤ/ΤΕΑΠΕΤΕ με ευθύνη των κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαετίας.

Ωστόσο όπως λέει και ο σοφός λαός "κάλλιο αργά παρά ποτέ"...

ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ: 2.480   

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ: 43    

ΕΓΚΥΡΑ: 2.437


 Έλαβαν:

ΚΙ.ΣΥ.ΕΤ          1.067

ΔΑΚ                 576

ΔΗΣΥΕ             416

Α.ΔΗ.Π.            222

ΕΑΣ.Σ              156

Μετά από την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης εκλέγονται:
 
 
                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ                                                    ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ  

      
Από την ΚΙ.ΣΥ.ΕΤ :  

  1. ΤΣΙΛΩΝΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ                                        ΣΗΦΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

  2. ΤΣΟΚΑΝΟΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ                                        ΠΟΛΙΤΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                         

  3. ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                                  ΡΗΓΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  4. ΔΕΡΜΕΝΑΚΗΣ  ΠΑΥΛΟΣ                                     ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  
 

Από την ΔΑΚ:
  5. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                            ΓΕΩΡΓΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  6. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ                                     ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ  ΧΡΗΣΟΣ


Από την ΔΗΣΥΕ:  
  7. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                            ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  8. ΠΑΙΔΑΚΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                  ΣΚΑΛΤΣΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ)


 Από την  Α.ΔΗ.Π.:
  9. ΔΕΔΕΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                          ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

 


                   ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ                                              ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ    

   
 Από  την ΚΙ.ΣΥ.ΕΤ :
  1. ΓΚΙΩΖΟΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                                  ΑΓΑΛΙΩΤΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  
         
 Από την ΔΑΚ :
  2. ΛΑΓΟΥΝΑΡΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ                               ΑΛΕΞΙΟΥ  ΛΟΥΚΑΣ   
 
 Από την ΔΗΣΥΕ :
  3.  ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                  ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ  
 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΑΠΕΤΕ
 
Από την ΚΙ.ΣΥ.ΕΤ:   
  1. ΤΣΟΚΑΝΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                   ΔΕΡΜΕΝΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ     

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΛΩΝΗ