https://easpemporiki.files.wordpress.com/2014/02/cropped-img_95677.jpgΤο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο " STANLEY" πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του κατ' ευφημισμόν "Ενωτικού και Αγωνιστικού" Συλλόγου Alpha-Εμπορικής.

Το "παρών" στην Συνέλευση έδωσαν -με "βαριά καρδιά" και χωρίς να περιμένουν κάτι ουσιαστικό- περίπου 60-70 συνάδελφοι από την Αττική και την Περιφέρεια.

Οι προσκεκλημένοι -ότι έχει και δεν έχει απομείνει από το συνδικαλιστικό του ΠΑΣΟΚ στον Τραπεζικό χώρο- έδιναν την αίσθηση Συνεδρίου της ΠΑΣΚΕ.

Με αναφορές στον κοινό "ιδεολογικοπολιτικό μας χώρο" - και άλλα τέτοια τερπνά- ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ Σταύρος Κούκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νέου ΤΤ συν. Δεληχάτσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων πρ. Αγροτικής συν. Αδαμόπουλος, αναπόλησαν τις παλιές "καλές εποχές" των κρατικών Τραπεζών.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος του ΕΝ.Α.Σ. Γ. Κωνσταντινόπουλος ο οποίος, υπενθυμίζοντας την πολιτική καταγωγή του ιδίου και της παράταξής του, έκανε λόγο για το "παλιό ΠΑΣΟΚ". 

Γραφικότητες, που σε κάποιες στιγμές, προκάλεσαν άφθονο γέλιο στο ακροατήριο.

««««««««««««««««

Ο Διοικητικός Απολογισμός της απόλυτης απραξίας στηλιτεύτηκε από την "ΣΥΜΜΑΧΙΑ".

Αποκαλύψαμε την στρατηγική του συμβιβασμού που ακολούθησε η ηγεσία της ΔΗΣΥΕ από την εποχή των Γάλλων της Credit Agricole.

Όταν το 2010 "ξεπούλαγαν" στην Γαλλική πολυεθνική τον Οργανισμό Προσωπικού , συναντώντας την οργή αλλά και εισπράτοντας ένα γερό χαστούκι από τους Εμπορικάριους στο Caravel (βλ. foto).

Όταν το 2012 υπέγραφαν ΕΣΣΕ με τους Γάλλους ( που στο μεταξύ "τα μάζευαν" από την Ελλάδα ) την κατάργηση σημαντικών επιδομάτων .

Όταν το 2015 μεθόδευσαν ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ την ένταξη του ΕΤΑΤ στο ΙΚΑ, αφού η συντονισμένη αντίδραση των ασφαλισμένων του ΤΕΑΠΕΤΕ (Εμπορικής) τους έκανε να το ξανασκεφτούν.

Όταν, όταν, όταν...

««««««««««««««««

Μη έχοντας τι να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω αλλά και στην εμπεριστατωμένη κριτική μας για τον Οικονομικό Απολογισμό, η ξοφλημένη στη συνείδηση των εργαζομένων και των συνταξιούχων ηγεσία της ΔΗΣΥΕ,  αναγκάστηκε για άλλη μια φορά να ακολουθήσει την γνώριμη σε όλους οδό: Αυτή των προσωπικών προσβολών και άλλων συκοφαντιών.

Προκειμένου μάλιστα να κρύψουν την άγνοια και την ανικανότητά τους να παρέμβουν στο Ασφαλιστικό δεν δίστασαν να επιτεθούν και στη νέα ηγεσία του Συλλόγου Συνταξιούχων

Δυσφημώντας την νέα Διοίκηση του ΣΣΕΜ που ηγείται του αγώνα των συνταξιούχων της πρ. Εμπορικής για βελτίωση του Νόμου Κατρούγκαλου ως προς το ύψος της σύνταξης

και την προσπάθεια που καταβάλλει με την επιστημονικά τεκμηριωμένη αναλογιστική μελέτη που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία πλήθους πρώην και νυν Υπουργών και Υφυπουργών.

Στο τέλος διεμήνυσαν  ότι θα παραμείνουν στην Τράπεζα έως τα 67 τους !

Προσθήκη νέου σχολίου

- Θα ήταν χαρά μας να προσθέσετε τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μας.

- H ιστοσελίδα μας σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση