Αποτέλεσμα εικόνας για πινοκιοΣε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί στον προεκλογικό καταιγισμό "άρθρων" του απερχόμενου Προέδρου του ΕΝ.Α.Σ Alpha-Εμπορικής (δείτε εδώ).

Όμως το άγριο δούλεμα των συναδέλφων της πρ. Εμπορικής από τους εργατοπατέρες του "βαθέως ΠΑΣΟΚ" συνεχίζεται...

Απτόητος ο συνδικαλιστής της ΔΗΣΥΕ/ΠΑΣΚΕ συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα (και μάλιστα την 1η ημέρα των εκλογών του Συλλόγου μας) με νέο άρθρο "του" στο enikonomia.gr.

Στο νέο "του" αυτό άρθρο ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΝ.Α.Σ. αναφωνεί "ως εδώ" και καλεί "να μπει τέρμα" στις θυσίες των εργαζομένων "ξεχνώντας" ότι ήταν αυτός ο οποίος το 2012 , παρέα με τους Γάλλους της Credit Agricole, καταργούσε το επίδομα του teller , πετσόκοβε το Επιχειρησιακό Επίδομα κλπ (Ανακοίνωση Νο 78 - 17.02.12 - Υπογραφή νέας ΕΣΣΕ)

Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά έναν συνδικαλιστή ο οποίος παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος της ΟΤΟΕ (!!!) μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει την απόσπαση "συντρόφου" (από την ΔΗΣΥΕ Εμπορικής) ο οποίος κινδύνευε να...γυρίσει στη δουλειά μετά από πολλά χρόνια.

Τελικώς η "τράμπα" έγινε...ο Αντιπρόεδρος παραιτήθηκε και την θέση του κατέλαβε ο "σύντροφος" (ως Αναπληρωτής Γραμματέας της ΟΤΟΕ)

Κατά τα άλλα παλεύουν για τις Κλαδικές μας Συμβάσεις...

*Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι ο Σύλλογός μας με απόφαση της πλειοψηφούσας παράταξης ΔΗΣΥΕ αμείβει δημοσιογράφο καθημερινής εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας, με 400€ μηνιαίως !!!