Αποτέλεσμα εικόνας για ωραριο εργασιαςΈπρεπε να προηγηθεί το μπαράζ ελέγχων του ΣΕΠΕ στην Τράπεζα Πειραιώς -το οποίο προκλήθηκε από τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου της πρ. Τράπεζας Κύπρου (ΣΕΥΤΠΕ) που δραστηριοποιείται στην εν λόγω Τράπεζα- προκειμένου να φιλοτιμηθεί η ηγεσία της ΟΤΟΕ και να εκδώσει ανακοίνωση για την πιστή τήρηση του ωραρίου. Πλησιάζει και η λήξη της ΣΣΕ βλέπεται.

Από τον βαθύ τους λήθαργο όμως (ιδίως για το ζήτημα του ωραρίου) ξύπνησαν και οι "συνταξιούχοι" του ΕΝ.Α.Σ. δράττοντας την ευκαιρεία να εμφανιστούν κι αυτοί ως υπερασπιστές των "συλλογικών συμφωνιών".

Στις ανακοινώσεις που ακολουθούν μπορείτε να "εισπνεύσετε" λίγη από τη σκόνη που σήκωσαν για να καλύψουν την διαχρονική τους ανυπαρξία γύρω από το ζωτικό αυτό ζήτημα.

Ωστόσο εάν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορούμε να σταθούμε, αυτό αφορά στην απαίτηση - επιτέλους - της Ομοσπονδίας για ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών των τραπεζοϋπαλλήλων που - ας μην το ξεχνάμε - με την δική της σφραγίδα επιβλήθηκαν. 

Αναμένουμε τα αποτελέσματα της 1ης συνάντησης ΟΤΟΕ-Τραπεζών. Με βάση την πρόσκληση της Ομοσπονδίας αυτή ορίστηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2018