Αποτέλεσμα εικόνας για αδιαφορίαΠραγματοποίηθηκε σήμερα Πέμπτη 02.02.2017 η 2η συνεδρίαση του νέου, μετά τις εκλογές, Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΝ.Α.Σ. Alpha-Εμπορικής στα γραφεία της Ευπόλιδος 8. Το βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε στην συμπλήρωση των δύο "κενών" θέσεων του Προεδρείου.

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ" δεν συμμετείχε βέβαια στην στημένη διαδικασία της ψηφοφορίας και με ανακοίνωσή της ειχε ήδη τοποθετηθεί για το ζήτημα της συγκρότησης του Προεδρείου (Ανακοίνωση Νο9) κάνοντας λόγο για περιφρονητική στάση της ΔΗΣΥΕ απέναντι απέναντι στο 30% των συναδέλφων.

Έτσι οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ έμειναν μόνοι τους να ψηφίζουν για τις θέσεις του Προεδρείου και φυσικά προκειμένου να μην γελοιοποιηθούν αναγκάστηκαν να "παραχωρήσουν" τις δύο "κενές" θέσεις στην "ΣΥΜΜΑΧΙΑ".

Κατά τα λοιπά η συνεδρίαση αφορούσε σε οικονομικά και πολιτιστικά θέματα (θεατρικές παραστάσεις, δώρα σε παιδιά συναδέλφων κλπ)  για τα οποία καταρχήν συμφωνήσαμε (με εξαίρεση την επιλογή δώρων από το e-shop) και τα οποία θα ανακοινωθούν.

Δεν περιμέναμε βέβαια από τους e-shoppers να ασχοληθούν και να εισηγηθούν προτάσεις και απαντήσεις απέναντι στα καυτά καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων.

Αποκομμένοι στο "ροζ συννεφάκι" της Ευπόλιδος 8 και επαναπαυμένοι για άλλη μια τριετία θα επιχειρούν ωστόσο συνεχώς να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων (παλιά τους τέχνη κόσκινο...).

Και είναι πλέον στα χέρια των εργαζομένων που βιώνουν μία πραγματικά ζοφερή κατάσταση στο Δίκτυο και στις Διευθύνσεις να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ" θα είναι εδώ, μαζί με τους εργαζόμενους, να αφουγκραστεί τις αγωνίες τους και να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα.

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

- Θα ήταν χαρά μας να προσθέσετε τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μας.

- H ιστοσελίδα μας σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση