enasΣυναδέλφισσες , συνάδελφοι
Η μεγάλη επιτυχία της απογευματινής μας συγκέντρωσης έξω από το Κεντρικό Κατάστημα της πρ. Εμπορικής και η πορεία που ακολούθησε στα Κεντρικά γραφεία της Alpha Bank, την Πέμπτη 10.07.2014, επιφορτίζει το ΔΣ του Συλλόγου μας με νέες ευθύνες για την πιο αποτελεσματική οργάνωση του αγώνα που εξελίσσεται. Οι εργαζόμενοι της πρ. Εμπορικής, και όχι μόνον αυτοί, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο την αξιοπρέπειά τους, την εργασιακή τους προοπτική και την οικονομική τους διασφάλιση.
Το μήνυμα των εργαζομένων προς το Σύλλογό τους είναι ένα: Συνεχίστε ακόμα πιο αποφασιστικά και ενωτικά τον αγώνα.

Με βάση τα παραπάνω συνεδρίασε, σήμερα Παρασκευή 11.07.2014, το ΔΣ του Συλλόγου και αποφάσισε:

1. Παναττική στάση Εργασίας την Τρίτη 15.07.2014 από τις 12:15 μμ έως την λήξη του ωραρίου.
  2. Συγκέντρωση έξω από το Κεντρικό της πρ. Εμπορικής (Σοφοκλέους 11) στις 13:00μμ
  3. Πορεία στα Κεντρικά γραφεία της Alpha Bank και συνάντηση με την Διοίκηση.

Αποφασίστηκε επίσης να σταλεί, την Δευτέρα 14 Ιουλίου, επιστολή του Συλλόγου προς τον Πρόεδρο της Alpha Bank κ. Ράπανο, με αντικείμενο τον καθορισμό άμεσης συνάντησης όπου θα του εκτεθούν τα πιεστικά προβλήματα των εργαζομένων της Τράπεζας.

Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προχώρησε σε ανασύνθεση του Προεδρείου έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η αντιπροσωπευτικότητα και συνακόλουθα η λειτουργικότητα του οργάνου.
Η νέα σύνθεση του Προεδρείου του Συλλόγου μας είναι η παρακάτω:
Πρόεδρος: Κωνσταντινόπουλος Γιώργος
● Αναπλ. Πρόεδρος: Δημακάκος Φωκίων
● Αντιπρόεδρος: Μούκας Σταύρος
● Γενικός Γραμματέας: Μητροτάσιος Σπύρος
● Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Χαιρέτης Βασίλης
● Ταμίας: Παπαδάκης Κωνσταντίνος
● Έφορος: Σωτηρόπουλος Γιώργος

Σημειώνεται ότι στο νέο Προεδρείο συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις του ΔΣ κάνοντας πράξη την καθολική απαίτηση των εργαζομένων για ενότητα και την αναγκαιότητα για αγωνιστική συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Συλλόγου.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, συσπειρωμένοι γύρω από το συλλογικό όργανο, να δώσουν τη δική τους ηχηρή απάντηση στις βίαιες μεθοδεύσεις της Διοίκησης.
Η μοναδική απάντηση στην εργασιακή ισοπέδωσή μας και στην μισθολογική εξαθλίωση είναι η καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου.

Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στην Παναττική Στάση Εργασίας την Τρίτη 15 Ιουλίου και στην συγκέντρωση έξω από το Κεντρικό της πρ. Εμπορικής στις 13μμ
Το μέλλον μας δεν είναι μια ζωή με φόβο και υποταγή
Όλοι μαζί έχουμε την δύναμη να ανατρέψουμε τα σχέδια της Διοίκησης

Υ.Γ. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ψυχολογική πίεση που ασκήθηκε απέναντι σε συναδέλφισσα του κατ/τος Νέου Ηρακλείου Αττικής, με αποτέλεσμα λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφορά της σε νοσοκομείο. Ενημερώνουμε τους υπεύθυνους του περιστατικού ότι ο Σύλλογος δεν θα περιοριστεί στην λεκτική καταγγελία αλλά θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία της συναδέλφου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ    ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ευπόλιδος 8, 105 51 Αθήνα
Τηλ.: 210-3245739, 3245679, 3240242, 3240086
Fax.: 210-3240407 - Εσωτ. τηλ.: 84130, 84440, 84445

Προσθήκη νέου σχολίου

- Θα ήταν χαρά μας να προσθέσετε τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μας.

- H ιστοσελίδα μας σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση